Heti horoszkóp május 8-tól 14-ig: a Halak új lehetőséget, a Bak tengernyi bókot kap

A héten sok mosolyt csalnak az arcokra a várható események.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A héten csodás tavaszi hangulatra lehet számítani: a jó idő hatására könnyedség és önfeledtség uralkodik el sokakon. Most az események is jó irányt vehetnek.

A napokban egyesek új lehetőségre, mások bókok tengerére számíthatnak. A szerelemben is kedvező fejlemények jöhetnek. 

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Valaki szívességet kér tőled, ám teljesítése túl nagy áldozatot követelne. Alaposan mérlegeld a döntésed. Szerelmeddel új hobbit próbáltok ki, ami hosszú távon az életetek része maradhat. Ha még egyedülálló vagy, valamilyen szabadidős tevékenység során ismerkedhetsz meg valakivel. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Bár a hét elején még várnak fárasztó munkahelyi feladatok, a hét második felében lazábbá válik időbeosztásod. Kedveseddel mesésen telik a heted. Most egy kellemes kiruccanás teheti még szebbé. Ha még egyedülálló vagy, egyik exedről hallhatsz érdekes pletykát. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Egy régi jó baráttal futsz össze véletlenül. Azóta mindketten sokat változtatok, lesz miről beszélgetni. Párkapcsolatodban fejlődik a kommunikáció. Ráébredtek, hogyan érthetnétek meg egymás érveit tisztábban. Szingli vagy? Egy új illetőt szemelsz ki, aki elsőre érdekelni kezd téged. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

A napokban izgalmas kaland elé nézel. Már sokat készülhettél rá, és kíváncsian tekinthetsz előre. Kedveseddel egy kirándulás vagy utazás teheti kalandossá a hetet. Ha még egyedülálló vagy, egyszerre két pasi is csaphatja neked a szelet. Ki lesz a befutó? Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

A héten egy fontos kérdésben kell döntened, mely hatással lehet a jövődre. Alaposan gondolj át minden lehetséges kimenetelt! Kapcsolatodban sikerül tisztázni egy régi vitás helyzetet. Párod belátóan viselkedhet. Ha még nincs párod, egy titkos hódoló szemelhet ki. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Felébred benned a tanulási vágy, ezért szorgalmasan keresgélni kezdhetsz, mivel gyarapíthatnád tudásod, képességeid, és valami izgalmasra lelhetsz. Szerelmeddel tele vagytok tervekkel a nyárra nézvést, ám a tavaszt is élvezzétek ki! Ha még szingli vagy, meglepődsz, ki kezdeményez nálad. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Kellemes csalódás ér. Bár nem akartál elmenni egy eseményre, amire hivatalos vagy, végül nagyon jól sülhet el. Szíved választottja nem győzi csodálni, milyen sugárzó és energikus vagy. Ha még nincs párod, valaki felkelti az érdeklődésed, ám sajnos ő foglalt lehet. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

A napokban több fontos ügy intézése is várhat rád. Szerencsére Fortuna melléd áll, és mindennel gyorsan, gördülékenyen haladsz. Szerelmeddel programot program után szerveztek, élvezitek a tavaszt. Ha még nincs párod, jelöltedről érdekes infót tudsz meg, ami mélyíti vonzalmad. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Jó hírek várnak egy számodra jelentős ügyben. A dolog egy véletlen folytán vehet jó irányt. Párkapcsolatod harmonikus. Kedvesed egy számára fontos kérdésben kéri a tanácsod. Ha még szingli vagy, régi férfi ismerősöd ismét felbukkan, de most másfajta hatással lesz rád. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

A tavaszi hangulat sok energiát ad neked, szinte sugárzol. Nem csoda, hogy most tengernyi bókot zsebelsz majd be. Kedvesed legszívesebben el sem eresztene egy percre sem. Most előbbre léphet kapcsolatotok. Ha még szingli vagy, valaki kezdeményezhet, de sajnos neked nem tetszik. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Figyelmetlenségből elfelejthetsz valamit, ami kellemetlen helyzetbe sodor a munkában. Tévedni emberi dolog, ne tipródj miatta! Kapcsolatodban a humor dominál. Még többet nevettek, mint máskor. Ha még nincs párod, egy forró flört kerül kilátásba valakivel, akit most ismersz meg. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Karrieredben egy új lehetőség merül fel, ami nemcsak érdekel, de akár anyagi fejlődéssel is kecsegtethet. Szerelmeddel közös otthonotok kialakítása vagy átalakítása merülhet fel. Ha még nincs párod, korábbi plátói szerelmed ismét felbukkanhat. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

(Kép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük