Képeken a világ legrémisztőbb lépcsői: még rájuk nézni is szédítő

Ezek a lépcsők még a legbátrabbak számára is kihívást jelenthetnek.

Hajmeresztő lépcsők
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak, akik az utazás és nyaralás során csak egy kis pihenésre, nyugalomra vágynak, de sok olyan ember is van, aki a lehető legaktívabban szeretné eltölteni az idejét. Ők számos extrém sportban és élményben is kipróbálhatják magukat és tűrőképességüket.

Bár extrém élmény alatt valószínűleg kevesen gondolnának a lépcsőzésre, vannak olyan helyek a világban, ahol ez valóban hajmeresztő mutatványnak számít – tériszonyosként még ránézni is rossz ezekre, nemhogy felkapaszkodni rajtuk!

Képeken a legijesztőbb lépcsők

A világ leghajmeresztőbb lépcsőit általában nem átlagos turisták, sokkal inkább az extrém sportok szerelmesei keresik fel, akik hozzászoktak már a magassághoz és az életveszélyesnek tűnő körülményekhez. Persze, ez nem azt jelenti, hogy nekik sem remeg meg a lábuk, de sokkal könnyebben veszik az akadályokat.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük