Már a térdéig ért a fiatal lány haja: nagyon megható, hogy miért vágatta le
Nem kell, hogy a levágott haj a kukában végezze: akár adomány is lehet belőle.

levágatta a hosszú haját
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fantasztikus képeket posztoltak ki néhányan, ahol megörökítették a hajkoronájukat a vágatás előtt és közvetlenül utána. Egyikük arcán sem lehet látni egy csöppnyi megbánást sem.

Sajnos a rákbetegek a kemoterápiás kezelés során elveszíthetik a hajukat, ami komolyan befolyásolja a betegségtudat kialakulását, és az egyébként is súlyos állapot mellé még gyors kedélyromlás is társulhat.

Hogyha természetes, valódi hajból készült parókát tudnak felvenni, a tükörbe nézve egy reményteli, egészséges külsejű ember néz vissza rájuk - és szerencsére a haj olyan folyamatosan megújuló, elapadhatatlan forrás, amit lényegében bárki tud adni. Hayley Pritchard, egy liverpooli fodrász azt nyilatkozta a Bored Pandának, hogy ahogy egyre több példát látnak az emberek, úgy növekszik az adakozók a száma is. - Az elmúlt években nagy változásokon ment keresztül a frizuradivat, de az biztos, hogy régebben nem adományoztak annyian hajat, mint most. De ahogy egyre többen látják a kiposztolt képeket, úgy egyre nagyobb népszerűségnek is örvend a hajadakozás.

Most mutatunk pár képet, mennyire pozitívan tudja megváltoztatni az ember kinézetét, hogyha jó szájízzel szabadul meg éveken át növesztett hajától. Ráadásul a világ minden tájáról adakoznak.

Ezt is szeretjük