Hihetetlen, de a két nő ugyanaz: előtte-utána fotókon mutatta meg a stylist a változást

Az orosz stylist teljesen átalakította a hölgyeket: alig hittek a szemüknek, mikor a tükörbe néztek.

Hétköznapi nők átalakulásai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az ember közérzetét, magabiztosságát nagyban befolyásolja az is, hogy mennyire elégedett a külsejével, mennyire tartja magát csinosnak, vonzónak vagy szépnek. 

Egy jó smink, egy előnyös, divatos szett ugyanis hatalmas önbizalomlöketet adhat. Erre a feltevésre alapozott a stylist, Alexandr Rogov is, aki turnéja során hétköznapi nőket alakított át igazi dívává azért, hogy segítsen rálelniük önmagukra, és felturbózza az önértékelésüket.

Hétköznapi nőket alakított át a stylist

Olyan hölgyeket választott ki, akik nem engedhetik meg maguknak a drága kozmetikumokat, ruhákat, szépségkezeléseket, és csapata segítségével teljesen újjávarázsolta a külsejüket. Azt szerette volna megmutatni nekik, hogy a stílus és a divat nem a pénztől, hanem a kreativitástól és a jó ízléstől függ, hiszen nincs szükség borsos árú darabokra ahhoz, hogy valaki igazán jól nézzen ki. 

- Megpróbálom felfedezni az alanyaim legjobb oldalát, segítek nekik kihozni magukból a maximumot. Nem egy divatbemutató, hanem az élet kedvéért alakítom át őket. Nemcsak stylist vagyok, hanem pszichológus is egyben - mondta Alexandr Rogov a Bored Pandának, és hozzátette, hihetetlen érzés számára, amikor kliensei megpillantják magukat a tükörben, és alig bírnak megszólalni a boldogságtól. 

Persze, egyáltalán nem arról volt szó, hogy smink nélkül ne lettek volna csodásak: inkább arról, hogy szükségük volt egy kis extra önbizalomra, és ezt a stylist a saját eszközeivel adta meg nekik.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Alexandr Rogov, BoredPanda.

Ezt is szeretjük