Gyurcsány Ferenc és én a konyhában
Teszteltük a szakácskönyvet!
A volt miniszterelnök nemrég megjelent szakácskönyvének receptjeiből válogattunk.

Ez is érdekelhet
    • 29
    • 30
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
beauty and style
Top olvasott cikkek

A volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc már hónapok óta csöpögteti az infókat a készülő szakácskönyvéről a Facebookon. Néhány héttel ezelőtt végre megjelent a Gyurcsány a konyhában című kiadvány. Gyurcsány Ferenc életét végigkísérte a konyhában való tüsténkedés.

A könyvből megtudhatjuk, hogy miért is ilyen fontos Gyurcsánynak az ételkészítés, mi a kedvenc étele, és milyen speciális diétára van szüksége a családnak. Miután szerinte a főzés társaságban jó, a könyvhöz segítségül hívta barátait, mint például Kuncze Gábort, Vágó Istvánt vagy éppen a Pa-dö-dő tagjait. A könyv mondhatni kissé maníros, minket elsősorban maguk a receptek érdekeltek.

Pár receptet mi is kipróbáltunk, és mivel nem vagyok a fakanál ördöge, két egyszerűbb receptre esett a választás, az egyik a mozzarellával töltött paradicsom, a másik a füstölt sajttal és kolbásszal töltött csirkemell.

Gyurcsány Ferenc főz

A volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc az utóbbi időben különösen be van sózva, ha a főzésről van szó. Ha kell, ha nem, közösségi oldalán konyhai élményeit vizualizálja az érdeklődők előtt, annyi különbséggel, hogy mindig más közéleti szereplővel avatja be a látogatót. Hol halat, hol levest, hol csapatban, hol kettesben, Gyurcsánnyal bizonyára élvezet főzni. Vajon a parlament helyett a konyhában jobban boldogul? Nézd meg képeken, és döntsd el!

Ezt is szeretjük