Videó! Mit adott Gyurcsány Ferenc Orbán Viktornak?

Lebukott a miniszterelnök

Gyurcsány Ferenc filmet forgatott Felcsúton. Íme, az eredmény!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elmúlt héten a volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán elcsepegtetett némi információt arról, hogy Felcsútra ment forgatni egy kollégájával.

A film egy részletét szeptember 7-én hozta nyilvánosságra a Demokratikus Koalíció vezetője, éppen aznap, amikor a jelenlegi miniszterelnök lányának esküvőjét ünnepelték.

Orbán, a keresztapa

A filmben Gyurcsány a miniszterelnököt következetesen keresztapának nevezi. Az elkészült műben elhangzik, hogy azért érkeztek az Orbán Viktor nevéhez közel álló településre, hogy bepillantsanak az ország botrányainak sűrítményébe, nevezetesen a földosztásba, a stadionépítésekbe és egyéb apróságokba.

Elsőként az éppen épülő felcsúti stadionhoz látogattak el a fideszes titkárok kamerák és fényképezőgépek kereszttüzében, hiszen a keresztapára vigyázni kell. A volt miniszterelnök megnézte az épülő csatornázást, és a polgármesteri hivatalnál is tett egy rövid kitérőt.

Hatvanpusztára is ellátogattak, ami a Felcsút melletti egyik legszebb terület. A föld, melyet Orbán Viktor apjának cége vásárol meg, műemlékvédelem alatt is áll, ami csak a kiindulópontja az Orbán által elindított földosztásnak. Az Orbán-Tiborcz esküvő napján bemutatott film stílusosan a Keresztapa című film esküvő-jelenetével zárul. Ebben Gyurcsány a legjobbakat kívánja a családnak, azonban Orbánnak bukást kíván, nem kicsit, nagyot!

A leleplező videó

A volt miniszterelnök Gyurcsány Ferenc szeptember 9-én, hétfőn még egy filmet megosztott közösségi oldalán, melyben egy Felcsúton élő lakos beszél Orbán Viktor kétes ügyeiről. A DK vezetője, lerázva a fideszes kísérőket, belebotlott egy ott élő lakosba, aki hajmeresztő történetet osztott meg a kamerákkal. A film magárt beszél.

Az országgyűlés szeptember 9-én tartotta meg az őszi időszak első ülését, melyen Orbán Viktor miniszterelnök hosszan ecsetelte Magyarország sikereit az elmúlt hónapokban. Mielőtt ezt megtette volna, Gyurcsány egy borítékban átadta a miniszterelnöknek az elkészült film váratlan folytatását.

Ezt is szeretjük