Mikor leszel életedben a leggazdagabb? Kínai horoszkópod megjósolja

Kínai horoszkóp elárulja, mikor számíthatsz anyagi jólétre. Mutatjuk, hogyan!

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kínai asztrológia születési évednek köszönhetően nemcsak tulajdonságaidról árulkodik, hanem arról is, mikor várhat rád a gazdagság. Érdemes azonban bizonyos dolgokra jobban odafigyelned, így akár évekkel korábban megtapasztalhatod a jólétet.

Bőséget bevonzó tárgyak

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha nem tudod, születési dátumod alapján pontosan melyik jegybe is tartozol, az alábbi kalkulátor segít. Olvasd el a rád vonatkozó jellemzést!

Patkány

Remekül alakítod az életed és pénzügyeid, így akár már 35 körül meggazdagodhatsz. Ha kellő kitartással és szorgalommal rendelkezel, még előbb, 30 éves korod körül jöhet a jólét. Arra azonban figyelj, hogy bár a nagyvonalúság jó tulajdonság, túlzott segítő szándékod tévútra is vihet. Ha mindenkinek kölcsönadsz, és visszaélnek vele, az negatív irányban befolyásolhatja anyagi helyzetedet.

Bivaly

Munkádat rendkívül lelkiismeretesen végzed, amit feletteseid is igen nagyra értékelnek. Ha valóban kihasználod a lehetőségeket, melyeket tálcán kínál fel az élet, már 38 körül rád köszönhet a gazdagság. Később, 43 körül akkor, ha a változások ellen továbbra is lázadsz, nehezen alkalmazkodsz, ami nagy hiba, mert így remek pénzzel kapcsolatos lehetőségektől eshetsz el.

Tigris

Nagyon erős személyiség vagy, igazi vezető egyéniség, aki számára már 30 éves kora körül eljöhet a gazdagság. Ha pedig különösen precíz vagy, és ambiciózus, az sem kizárt, hogy már 25 körül is meggazdagodsz. A szorgalomnak és a felelősségteljes gondolkodásnak ugyanis egészen biztosan meglesz a jutalma, ha továbbra is ilyen kitartással teszel a céljaidért.

Nyúl

Felelősségteljes gondolkodásodnak, rátermettségednek köszönhetően könnyen előfordulhat, hogy már 40 éves korodra meggazdagodsz. Ha pedig olyan irigylésre méltó teljesítményt nyújtasz, mint eddig is tetted, akár 35 körül is utolérhet a jólét. Nálad jobb helyen pedig aligha lehet a pénz, te ugyanis remekül bánsz vele, és nem jellemző rád, hogy meggondolatlanul szórnád.

Sárkány

Igényled a szabadságot, így valószínűleg nem a pénzzel vagy elfoglalva fiatalon, inkább 55 felett jöhet a gazdagság. Ha viszont lobbanékonyságodat és szeszélyességedet visszafogod, már 50 körül meggazdagodhatsz. Minden csak rajtad múlik, hivatásod iránti rajongásodnak köszönhetően pedig minden esélyed megvan erre.

Kígyó

Nagyon precíz vagy, igyekszel minden hibalehetőséget kiiktatni, így 47 körül már a biztos anyagi háttérrel rendelkezők táborát erősítheted. Irigylésre méltó észjárásodnak köszönhetően viszont már 42 körül is megtapasztalhatod a jólétet, főleg, ha olyan remek főnököd van, aki valóban értékel, és a fizetés tekintetében is kimutatja elégedettségét.

Laza vagy, imádod a változatosságot, így korántsem valószínű, hogy a pénz tartozik a legnagyobb elfoglaltságaid közé, egészen 43 éves korodig. Inkább csak az fontos számodra, hogy olyan összeggel rendelkezz, amiből utazási szenvedélyednek is tudsz hódolni. Viszont korábbi pénzügyi ismereteidnek köszönhetően - ha tudásodat kamatoztatod - már 38 körül meggazdagodhatsz.

Kecske

Utálod a kötöttségeket, ami a munkádra is igaz, éppen ezért 43 éves korod előtt nem tulajdonítasz túl nagy jelentőséget a pénznek. Kreativitásod megmutatása sokkal vonzóbb számodra, így a művészetekkel kapcsolatos foglalkozások állnak hozzád legközelebb. Ezen a téren nem könnyű érvényesülni, de ha sikerrel jársz, már 38 körül megtapasztalhatod a jólétet.

Majom

Nagyon kritikus vagy, ami jelentős hátrány lehet a munkádat illetően, így csak közel az 50-hez, 48 körül gazdagodhatsz meg. Érdemes átgondolni, mi hagyja el a szádat, ezáltal számos kellemetlenségtől megkímélheted magad, és a ranglétrán is feljebb juthatsz. Műveltséged és gyors észjárásod viszont megadja a lehetőséget arra, hogy akár 43 éves korodra élvezd a jólétet.

Kakas

Nagyon komoly céljaid vannak az életben, melyekért minden tőled telhetőt megteszel, így már 33 körül megtapasztalhatod a gazdagságot, ha továbbra is kellő kitartással rendelkezel. Mivel nagyon könnyen alkalmazkodsz az elvárásokat illetően, és rendkívül megbízható vagy, 28 körül is meggazdagodhatsz, ha főnököd még előnyösebb pozícióhoz juttat.

Kutya

Időnként előtör a harcias éned, melyet munkahelyeden érdemes lenne visszafogni, így ugyanis 42 éves korod előtt nem tapasztalhatod meg a jólétet. E tulajdonságodnak köszönhetően ugyanis saját magadnak teszel keresztbe. Ha viszont tudatosan igyekszel ezt kordában tartani, megbízhatóságodnak, teherbírásodnak köszönhetően már 38 körül megtapasztalhatod a jólétet.

Disznó

Önbizalomhiányod és zárkózottságod miatt gyakran kínoz a bizonytalanság, így egyszerűen nem mersz érvényesülni. 44 éves korod előtt tehát nem valószínű, hogy megtapasztalod a gazdagságot. Ha gátlásaidat leküzdöd, és végre te is hiszel magadban, főnököd bizalmának köszönhetően még előnyösebb, jobban fizető pozícióba kerülhetsz, és akár 39 körül meggazdagodhatsz.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

Ezt is szeretjük