Milyen bölcsességet adsz át szeretteidnek? Kelta fahoroszkópod elárulja a választ

Ha nem ismered kelta jegyed, cikkünk segít abban is.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden ember valamilyen küldetéssel érkezett a világra, ám bármi is ez a küldetés, az is a feladata, hogy veleszületett bölcsességét átadja, megtanítsa a körülötte élőknek. Mindenki más bölcsességgel született, és másképp adja át azt másoknak.

Kelta fahoroszkópod elárulja, esetedben mi ez a bölcsesség. Amennyiben nem ismered a jegyed, figyeld a lenti képeknél feltüntetett dátumokat, melyek segítenek. Nézd meg, mely intervallumba esik születésnapod, az a jegy a tiéd.

Nyírfa (12. 24-01. 20.)

Ha jegyed a nyírfa, az a veleszületett bölcsességed, hogy másoknak életeddel példát mutass a sikeresség és az érvényesülés felé. Mindez nem is véletlen, hiszen a nyír az a fa, mely elsőként rügyezik és bont lombot tavasszal. Feltalálod magad, kreatív vagy, meglátod és kihasználod lehetőségeid, ezért vagy mások szemében jó példa. Beszélgetéseid során adhatod át bölcsességed.

Berkenye (01. 21-02. 17.)

Nincs olyan, hogy nemet mondanál egy beszélgetésre, lelkizésre. Te mindig ott vagy, ha valakinek szüksége van rád. Inkább a saját napodat rendezed át, mint a segítséget tagadnád meg. Hozzáállásod maga a példa, és a bölcsesség, melyet át kell adnod, a segítőkészség fontossága, illetve az empátia. Ezt a mindennapok során, tetteid által, jelenléted által tanítod meg másoknak.

Kőris (02. 18-03. 17.)

Tudsz nagyot álmodni, és mersz is, ami a mai világban, amikor annyi kudarccal találhatja magát szemben az ember, nagy ajándék. Veleszületett bölcsességed, hogy hiszel magadban, és abban, hogy ha valaki akar valamit, el is érheti. Ez az, amit másoknak is meg kell tanítanod kelta horoszkópod szerint. Részint tetteiddel, részint gondolataid megosztásával teheted ezt meg.


Éger (03. 18-04. 14.)

Kitartásod és erőd célba visz, ezt jól tudod, azt már talán kevésbé, hogy ez az a bölcsesség, amellyel a világra érkeztél. Kelta fahoroszkópod szerint környezetednek azt kell megtanítanod életed során, hogy soha nem szabad feladni. Erről sokat is beszélgethetsz másokkal, miközben tudtodon kívül is tanítod őket, illetve látható kitartásoddal is példát mutatsz.

Fűzfa (04.15-05.12)

Mindig légy ott, ha a szeretteidnek szüksége van rád. Ez az a bölcsesség, amit meg kell taníts másoknak életed során. Mindezt persze nemcsak szóban teszed, hanem tetteid által is, mivel környezeted, ha valamit, akkor azt bizonyosan tudja rólad, hogy rád mindig számíthatnak. Sőt, akkor is hajlandó vagy bárki segítségére sietni, ha nem is ismered, amivel különösen jó példát mutatsz.

Galagonya (05. 13-06. 09.)

Talpraesett ember lehetsz, aki a jég hátán is megél. Nincs olyan helyzet, melyben ne találnád fel magad, és ezt a bölcsességednek köszönheted, amellyel erre a világra érkeztél. Azt kell megtanítanod másoknak, hogy nem szabad kétségbeesni, és mindig keresni kell a lehetőségeket. Mély beszélgetések által és példamutatásoddal adhatod át ezt környezetednek.

Tölgy (06. 10-07. 07.)

Erőd és energiád már-már páratlannak nevezhető, számodra nincs lehetetlen. Bölcsességed, amellyel születtél, a bátorság, vagyis az, hogy semmilyen helyzetben nem szabad, hogy a félelem hatalmába kerítsen. Az ember ki kell, hogy álljon saját érdekeiért, és ezt jól tudod, illetve jól felismered azt is, mikor és hogyan mutathatsz ebben példát másoknak.
 

Magyal (07. 08-08. 04.)

Lassan járj, tovább érsz - ez a te bölcsességed, melyet át kell adnod másoknak. Ahogy élsz, döntéseket hozol és utak közül választasz,  már önmagában is példa lehet, de szavaid még nagyobb erővel bírnak. Figyelmezteted környezetedet a lehetséges következményekre, ami bár néha sokaknak zavaró lehet, valójában nagyon hasznos és tanító jellegű. Megfontoltságra tanítod környezeted.

Mogyoró (08. 05-09. 04.)

Mindent átlátni és mindent kézben tartani - te tudod, hogy ezt hogyan kell, és ez az a bölcsesség, amit át kell adnod másoknak életed során. Szervezőkészséged fantasztikus, ha te jelen vagy, akkor nem lesz káosz. Családanyaként például több gyerek mellett is mindig tudod, mit és hogyan intézz, és nem csúsznak ki a kezedből a dolgok. Ezt a szuperképességed, azaz a bölcsességed teszi lehetővé.

Szőlő (09. 02-29.)

Érzékeny és érzelmes ember lehetsz, de cseppet sem gyenge. Életed során, ahogy más embereknél, esetedben is lehetnek fordulópontok, nagy újrakezdések, és te mindannyiszor ugyanazzal, ha nem nagyobb hittel álltál és állsz ezek elébe. Bölcsességed, hogy az embernek hinni kell magában, és minden újrakezdés csak erősebbé tesz. Te vagy az élő példa mások előtt.


Repkény (09. 30-10. 27.)

Bölcsességed, amellyel születtél, nagyon fontos az életben, és mivel sokan nem tudják ezt, vagy elfeledkeznek róla, feladatod, hogy átadd, még jelentősebb. Ne felejts el mosolyogni - így szól, amit meg kell tanítanod másoknak. Az életkedvet sohasem szabad elveszteni, és a humor a bajban is erőt ad. Beszélgetéseid során átadhatod ezt, illetve örökvidám természeted maga a minta.

Nád (10. 28-11. 24.)

Kommunikációból, konfliktusmegoldásból ötös osztályzatot érdemelnél, és ezt annak a veleszületett bölcsességednek köszönheted, hogy képes vagy objektíven szemlélni a dolgokat, illetve átérezni mások helyzetét, mások szemével is nézni azt, ami a vita vagy beszélgetés tárgyát képezi. Ebben mutathatsz másoknak példát, és megtaníthatod, hogy kell okosan kiegyezni.


Bodza (11. 25-12. 23.)

Élj a mának - ez a te bölcsességed, még ha elsőre nem is tűnik túl bölcsnek nem gondolni a jövőre. Valójában esetedben nem a meggondolatlanságról vagy a tervezés hiányáról van szó, sokkal inkább arról, hogy tudod, minden napot maximálisan ki kell élvezni és ki kell aknázni. Gyermeki lelkesedésed mindig jelen lehet, életszereteted pedig környezeted számára példaértékű.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük