Melyik számot látod leggyakrabban? Nem véletlenül tér vissza állandóan

A gyakran visszatérő számok nem véletlenül kísérnek el téged.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár sokan kételkednek benne, az univerzum folyamatosan küldi jelzéseit, iránymutatását, figyelmeztetését, mégpedig apró jeleken keresztül. Ezek az apró jelek a mindennapok forgatagában sokak számára láthatatlanok maradnak, ám igyekezni kell érzékennyé válni rájuk, és képessé válni felismerni őket.

Ilyen vagy nőként a számmisztika szerint

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ilyen apró jelek lehetnek a számok is. Ha van olyan szám, mellyel feltűnően gyakran találkozol, például sorszámod a bankban ez a szám lesz, sokszor látod az órádra pillantva, vagy éppen az utcán sétálva táblákon, hirdetéseken, járműveken, az nem véletlen. Az univerzum üzenetét ily módon kódolja számodra.

Az alábbiakban elolvashatod, mely számok mire utalnak a számmisztika szerint. Ha egyjegyű a szám, keresd ki azt. Ha 10 vagy azon felüli, a számjegyeket vizsgáld egyesével, kivéve a 11, 22, 33 mesterszámokat.

1-es

Fordítsd magadra több figyelmet, mint szoktál. Légy önálló, bízz magadban és erődben sokkal jobban, mint ahogy teszed. Higgy kreativitásodban, és légy céltudatos. Merj új dolgokat kipróbálni!

2-es

Valaki vagy valakik lehetnek a környezetedben, akire vagy akikre kevesebb figyelmet és időt szánsz, mint kellene. Lehet szó családodról, párodról, de barátaidról is. Gondold át, ki lehet.

3-as

Túl sokszor görbülhet lefelé a szád, erre figyelmeztet az univerzum. Légy pozitívabb, szemléld optimistábban a világot! Ha kicsit többet mosolyogsz, a napjaid is szebbek lesznek, mert a jót vonzod be.

4-es

Ez a szám arra figyelmeztet, lassíts. A mindennapos rohanás, a stressz, a megfelelni akarás, a maximalizmus hosszú távon árthat neked. Figyelj oda magadra!

5-ös

Ha az 5-öst látod gyakran, valószínűleg nagy lehet a szabadságvágyad, ennek azonban nem adsz elég teret. Gondold át, min kellene változtatnod, hogy jobban érezhesd magad.

6-os

Ideje az eszed mellett a szívednek is szóhoz jutni. Ne agyald túl a dolgokat, inkább hallgass kicsit a belső hangra. Mindemellett ne ostorozd magad folyton, szeresd jobban önmagad.

7-es

Az univerzum azt az utat mutatja neked, hogy irány tanulni, művelődni, képezni magad. Akár egy olyan új pálya felé is sodorhat téged, mely sokkal boldogabbá tesz a mostaninál.

8-as

A 8-as szám azt súgja, merj! Aki mer, az nyer ugyanis, és számodra sikert jósol ahhoz a tervedhez, melybe talán mindeddig még nem mertél belevágni, vagy ha belevágtál, nem hiszel benne.

9-es

Harmóniát kellene teremtened az életedben. Egyfelől az otthonodban, másfelől a lelkedben is. Tarts fizikai és szellemi nagytakarítást, rendezd be életed, ahogy neked jó.

11-es mesterszám

Valószínűleg nem figyelsz eléggé a belső hangodra, és ezen mindenképpen változtatnod kellene. Megérzéseid segítenek az utadon, soha ne intsd csendre ezt a hangot magadban.

22-es mesterszám

Légy sokkal magabiztosabb, mint amilyen vagy. Higgy abban, hogy az út, amin mész, jó út, és stabil talaj van a lábad alatt. Nincs mitől tartanod, csak nézz előre, és haladj bátran.

33-as mesterszám

Döntéseidben gyakorta elbizonytalanodhatsz, és ilyenkor valóban elő is fordulhat, hogy az adott út mégsem hozza el a kívánt célt. Higgy a döntéseidben jobban, mivel mikor hoztad, azt láttad jónak.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük