Japán vércsoporthoroszkóp: ilyen személyiség vagy a keleti szemlélet szerint

Vércsoportod a személyiségjegyeidről is árulkodik.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy japán pszichológus 1934-ben jött rá arra, hogy a különböző vércsoportok és az egyes személyiségjegyek között bizonyos összefüggés mutatható ki, és ezeket semmiképpen sem lehet véletlennek tekinteni.

Ennek ismeretében nem meglepő, hogy Japánban azóta is rendkívül népszerű a vércsoporthoroszkóp, melyről továbbra is úgy tartják, hogy a személyiség egyik legfőbb mutatója. Olvasd el, hogy vércsoportod alapján mely tulajdonságok jellemeznek!

A vércsoport

Ha A vércsoporttal rendelkezel, nyugodt és komoly ember vagy, akit nehezen lehet kihozni a sodrából. A megbízhatóság szintén jellemző rád, így nem meglepő, hogy ismerőseid is szívesen fordulnak hozzád, ha tanácsra van szükségük. Komoly céljaid vannak, és amit csak lehet, előre átgondolsz és megtervezel. A kitartás az élet minden területén jellemző rád, amiért mások elismerését is kiválthatod.

Előfordulhat, hogy olykor zárkózottnak, sőt, távolságtartónak tűnsz, mely abból adódik, hogy igyekszel elnyomni az érzelmeidet. Az erős külső azonban törékeny személyiséget rejt.

B vércsoport

B vércsoporttal rendelkezel? Rendkívül kíváncsi és nyitott vagy a világ dolgaira, aminek köszönhetően mások számára is izgalmas személyiséggel rendelkezel. Ugyanakkor érdemes vigyáznod, mert előfordulhat, hogy túl sok minden iránt érdeklődsz, és képtelen vagy szelektálni a dolgok között. Ha viszont sikerül megtalálnod azt, ami valóban érdekel, és közel áll hozzád, tűzön-vízen keresztül ragaszkodsz hozzá.

Érzelmeid kimutatása időnként gondot jelenthet, megnehezíthetve számodra a boldogulást, különösen a párkapcsolatot tekintve. Ráadásul féltékeny típus vagy, pedig az esetek döntő többségében nincs is rá okod. Számos konfliktust megelőzhetsz a közeljövőben, ha ezen tudatosan igyekszel változtatni.

0-ás vércsoport

Amennyiben 0-ás vércsoporttal rendelkezel, társasági ember vagy, aki rendkívül jószívű, így nem véletlen, hogy szívesen fordulnak hozzád. Kerülöd a feszültségeket, a vitás helyzeteket, sőt, éppen te vagy az, aki mindig képes békét és harmóniát teremteni, ha szükség van rá.

Önbizalmadat leginkább a teljesítményed határozza meg, szükséged van mások visszajelzéseire. Előfordulhat, hogy túlságosan alárendeled magad egy számodra fontos célnak, de ne legyél ennyire szigorú magadhoz.

Körömformád elárulja, milyen személyiség vagy: képeken mutatjuk a típusokat

Nézegess képeket!

Elolvasom

AB vércsoport

Ha AB a vércsoportod, meghatározó jegyeid közé tartozik a praktikusság, valamint a gyakorlatiasság. Rendkívül óvatos vagy, nem szívesen kockáztatsz, így bár igyekszel hozzájárulni mások sikeréhez, például a munkahelyeden is, a fontos döntések meghozatalát inkább átengeded másoknak.

A párkapcsolat terén a bizonytalanság jellemző rád, kedvesedbe olyan tulajdonságokat is képes vagy belelátni, amilyenekkel ő nem rendelkezik, így korántsem meglepő, ha előbb vagy utóbb csalódás ér. A boldogság akkor fog rád találni, ha az egyenrangúságra törekszel.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

Ezt is szeretjük