Ilyennek ismerhet téged a férjed: kelta horoszkópod elárulja

Lásd magad párod szemével: a kelta horoszkóp elárulja, milyennek lát téged.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vitathatatlan, hogy az egyik legérdekesebb, egyben leginkább megvalósíthatatlan vágya az embernek, hogy kívülről, például a párja szemszögéből láthassa önmagát a mindennapokban. Miért szereti, vagy éppen mely tulajdonságát látja negatívnak?

Ha te is kíváncsi vagy rá, kedvesed, férjed milyen párnak, feleségnek lát, a kelta horoszkóp most segít neked. Figyeld a lenti képek melletti dátumokat, így tudhatod, melyik kelta jegyhez tartozol, és melyik leírás vonatkozik rád.

Nyírfa (december 24-január 20.)

Férjed igazán szerencsésnek mondhatja magát, hogy rád talált, hiszen egyéniségednek köszönhetően melletted szivárványszínben pompáznak napjai. Minden egyes napját bearanyozhatod vibráló személyiségeddel. Nagyszerű beszélgetőpartnernek tarthat, mindemellett izgalmas szeretőnek, hiszen kreativitásodat az ágyban is remekül kamatoztathatod.

Berkenye (január 21-február 17.)

Életed párja olyan partnert ismerhet benned, akiben a végsőkig megbízhat. Nincs olyan helyzet, melyet ketten ne tudnátok megoldani, és ez biztonságérzetet ad neki. Tudja, rád mindig számíthat. Azzal is tisztában van ugyanakkor, hogy lehetnek helyzetek, amikor neked lesz szükséged rá. Még ha tudja is, hogy erős vagy, ő is hűségesen melletted áll, és figyel rád.

Kőris (február 18-március 17.)

Álmaid szárnyalnak, és ezt minden bizonnyal imádja a párod benned. Óriási hited, lelkesedésed, törekvésed lenyűgözheti őt, illetve neki is erőt adhat, hogy az ő tervei megvalósulásában is érdemes bizakodnia. A jövőt láthatja benned. Erős bástya lehetsz a szemében, akinek egy pillantása is elég, hogy újra hinni tudjon elképzelései realitásában.

Éger (március 18-április 14.)

Bár megbízható partnert ismerhet benned a férjed, akivel szeretetteljes és boldog lehet a kapcsolata, néha bizony nem könnyű a dolga veled, hiszen hajlamos lehetsz a saját fejed után menni, nem törődve azzal, hogy más mit tanácsol. Elszántságod, határozottságod, megingathatatlanságod azonban bizonyos szempontból le is nyűgözi, és talán épp ezt a szilárdságot szereti a legjobban benned.

Fűzfa (április 15-május 12.)

Jóban-rosszban, egészségben, betegségben - rád vitathatatlanul igaz az esküvői fogadalomban tett szép ígéret. Férjed ezt napról napra megtapasztalhatja melletted. Társat, partnert, barátot és szeretőt egy személyben ismerhet benned, és mindből a legkiválóbbat. A legnehezebb, legváratlanabb helyzetben is ott vagy mellette, amit ő sokra értékelhet, és amiért szerencsésnek mondhatja magát.

Galagonya (május 13-június 9.)

Számodra nincs megoldhatatlan probléma, képes vagy a végsőkig keresni a megoldást, és hinni annak sikerességében. Párod igazán értékelheti benned ezt a hitet és kitartást. Mint feleség és partner maga lehetsz tehát a főnyeremény. Bármi is merül fel, akár egy egyszerű gyakorlati dolog, mely praktikus megközelítést kíván, akár egy nagyobb probléma, párod tudja, veled karöltve meglesz a megoldás.

Tölgy (június 10-július 7.)

Párod imádhatja optimizmusod, mely minden helyzetben feltétel nélkül elkísér. Sokat tanulhat tőled, hogyan válhat ő is a nehezebb pillanatokban borúlátóból derűlátóvá. Mint anyát is csodálhat, hiszen a gyereknevelésben is fel-felmerülhetnek olyan esetek, amelyek aggodalomra adnának okot, de te nem látsz mindjárt rémeket, még ha komolyan is veszed a problémát. Ez csodálattal töltheti el a férjedet, lelki erődet páratlannak láthatja.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Magyal (július 8-augusztus 4.)

Kapcsolatotokban te lehetsz az óvatosabb, párod a vakmerőbb, ketten együtt azonban összehozhattok egy tökéletesen működő rendszert a mindennapokban. Párod ezt tisztán láthatja, és ha még bosszantónak is véli néhanapján a figyelmeztetéseidet, legbelül tudja, igazad van. Megfontoltabbá teheted őt, ő pedig lazábbá téged. Amíg csak éltek, tanulhattok egymástól, és fenntarthatjátok a biztonságos egyensúlyt.

Mogyoró (augusztus 5-szeptember 4.)

Férjed időről időre rácsodálkozhat, milyen tájékozott, okos, széles látókörű ember vagy, és büszkeséggel töltheti el, hogy ilyen vagy. Másfelől mint anyát is csodálhat. Egyszerre tudsz figyelni megannyi dologra, a gyerekzsivajban, a káoszban te vagy, aki mindig meglátja, és megteremteni is képes a rendet. Bár ő is hatékonyan részt vehet a szülői feladatokban, úgy láthatja, mindig van mit tanulni tőled.

Szőlő (szeptember 2-29.)

Párod szemében te vagy a megtestesült női ideál. Kecsességed, finomságod belülről fakadhat, azt báj és ízléses kacérság fűszerezi. Nőiességed szemében az érzékenységedet is tükrözi, mely annak ellenére, hogy néha túlérzékenységgé fajul és számára kissé terhessé válik, imponál neki, és vonzóvá tesz szemében. Folyvást ingert érezhet megvédelmezni, elővarázsoltad belőle a mesebeli herceget.

Repkény (szeptember 30-október 27.)

Ha annyi forintotok lenne, ahányszor mosolyt csaltál a férjed arcára, bizony igen vastag lehetne pénztárcátok. Párod a vidámság megtestesítőjét és a humor kiapadhatatlan forrását  ismerheti benned. Csodálattal nézheti, ahogy minden egyes, arra alkalmas helyzetben képes vagy előhozakodni egy viccel, és ahogy a veszekedések közben felborzolódott kedélyeket is csillapítod általa.

Nád (október 28-november 24.)

Férjed, ha még nem vagytok szülők, harcias amazont láthat benned, aki mindig kiáll véleménye és érdekei mellett, valamit a közös érdekeitekért. Ha már szülők vagytok, akkor viszont egy védelmező anyatigrist ismerhet benned párod, akinek gyermekei a legfontosabbak, ám akire mint megbízható partnerére is számíthat. Hozzáállásodat azzal hálálhatja meg, hogy ő is példás apa és férj igyekszik lenni melletted.

Bodza (november 25-december 23.)

Nem vagy az a túlgondoló, aggodalmaskodó, problémázós típusú ember, amit párod is tisztán láthat, és ami nagy örömmel töltheti el. Élj a mának - ezt vallhatod, és ez számára igazán szimpatikus. Természetesen nem lát téged felelőtlennek, csupán büszke lehet arra, hogy mellette vagy, és oly szerencsés volt, hogy a problémamegoldásban hatékony partnerre, a mindennapokban könnyedséget sugárzó partnerre lelt.

Ezt is szeretjük