Furcsa dologról nevezte el gyerekét a lelkes édesapa: büszkébb nem is lehetne
Már a gyereke születése előtt tudta, hogyan akarja elnevezni.

furcsa név
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Samet Wahyudi még házassága előtt, amikor jövőbeli utódjának gondolatát mindössze szívében dédelgette, tudta, hogy ha kisfia születik, akkor arról az irodáról szeretné elnevezni, ahol dolgozik.

Az Indonéziában élő férfi, amikor megismerkedett szerelmével, Lindával, és feleségül vette, még a lánykérés előtt kikötötte elsőszülött fiuk nevét, amibe a nő beleegyezett. 

A szokatlan nevű gyerek

Első közös gyermekük egy kislány lett, ő hagyományos nevet kapott, ám amikor 2020 decemberében megszületett második gyerekük, egy kisfiú, már tudták, hogyan fogják hívni őt - Dinas Komunikasi Informatika Statistik, azaz magyarul Dinas Statisztikai Információs Kommunikációs Iroda.

Amikor anyakönyveztették a szokatlan nevet, a híre futótűzként terjedt, és Samet Wahyudi több ízben adott interjút. Egyik nyilatkozatában mondta, hogy 2003 óta közalkalmazottként dolgozik Brebes városában egy Statisztikai Információs Kommunikációs Irodában. A munkahelye idővel a második otthonává vált, és büszkeséggel tölti el, hogy kisfia is ily módon kapcsolódik hozzá.

A hat hónapos baba feltehetően nehézségekbe fog ütközni, amikor valakinek idősebb korában be szeretne mutatkozni, éppen ezért szülei már kiválasztottak neki egy becenevet, amit használhat, ez pedig a Dinko. Amikor arról kérdezték az apát, hogy belegondolt-e abba, hogyan fogja magát érezni gyermeke, amikor megérti, mit jelent a neve, azt válaszolta, hogy szerinte addigra már hozzá fog szokni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ugyan Samet Wahyudi felesége elfogadta ezt a különös nevet, szülei már nem repestek a gondolattól, azonban végül megnyugodtak, amikor megtudták, hogy a fiatal pár már a házasságkötés előtt megegyezett ebben a névválasztásban.

Elképesztő fotók készültek egy elszigetelt törzsről

Távol a világ zajától egészen elképesztő külsejű emberek bújnak meg Indonéziában.

(Borító-, és ajánlóképek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük