Ilyen egy átlagos hétköznap a macskáknál: nagyon vicces képeket mutattak a gazdik

Egy macskás gazdinak már szinte semmi nem furcsa, ezt pedig jól bizonyítják a fotók is.

Furcsa macskák
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Macskák nélkül valószínűleg sokkal unalmasabb lenne az élet, de néha azért vannak meglepő és furcsa szokásaik is, amikre nehéz magyarázatot találni. De talán pont ezért kedvelik az emberek annyira őket, hiszen mindig tudnak meglepetést okozni.

A szakértő, Yuliia Popyk szerint érdemes figyelni a furcsa jelekre, hiszen akár más is állhat a háttérben a különös személyiségükön kívül. Elmondta, hogy ha huzamosabb ideig viselkednek szokatlanul az állatok, akkor érdemes állatorvoshoz fordulni, hiszen akár egészségügyi okai is lehetnek.

Mókás képeken a macskák furcsaságai

A macskák a legtöbb esetben úgy szórakoztatják magukat és a környezetüket, hogy szokatlan helyzetekbe kerülnek, a gazdik pedig imádják ezt megörökíteni. Ennek okán jött létre a Weirdlilguys nevű Twitter-oldal is, ahol a négylábú kedvencek teljesen természetes hétköznapjait mutatják be - ez pedig mást jelent náluk, mint nálunk.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

(Képek forrása: weidlilguys / Twitter)

Ezt is szeretjük