Furcsa módszereket használnak arcuk szépítésére a japán nők: némelyik horrorfilmbe illene

A japánok egészen máshogy értelmezik a szépségápolás fogalmát, mint mi: egészen furcsa és különleges termékek kerülnek a boltok polcaira.

japan-szepsegtermek4
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kívülről szemlélve Japán mindig is egy egészen más világ volt, hiszen a kultúrájuk és a mindennapjaik is nagyban eltérnek attól, amit mi itt Európában megszoktunk. A különleges ételek, szokatlan reklámok és sokszor megdöbbentő divatirányzatok mellett valamiben még nagyon az élen jár: a lehető legfurcsább, legfeleslegesebb szépségápolási termékek aranybányája található itt.

Japán mellett még Dél-Korea is büszkélkedhet hasonló szépségápolási csodákkal, így a két ország egymással karöltve színesíti nemcsak az ázsiai, hanem az egész világ szépségpiacát.

Nekünk furcsa, Japánban menő

A japán nők imádnak az arcukkal foglalkozni, ezért talán nem is meglepő, hogy nagy összegeket képesek elkölteni egy-egy sminktermékre vagy különleges arcápoló szerkezetekre. Ezt kihasználva sok gyártó a lehető legbizarrabb kütyüket hozta létre, amelyek hatásosságával kapcsolatban azért felmerül némi kétely. Ezeknek köszönhetően a szigetország lakói mindent megtehetnek arcuk szépségéért, az önmaguk által előnytelennek vélt vonásaik megváltoztatásáért vagy éppen az aktuális beauty trendek követéséért. Érdemes erős fenntartásokkal kezelni az alábbi kütyüket.

(Képek forrása: Pinterest)

Ezt is szeretjük