Csak ebédelni szerettek volna egy jót, de nem azt kapták, amire számítottak - Te megennéd?
Ritkán látni ennyire furcsa és érthetetlen tálalásokat.
Mára már a gasztronómia is olyan szintre fejlődött, hogy a profi séfek nem egyszerűen ételeket, hanem igazi műalkotásokat készítenek, amit gyakran nehéz szívvel esznek meg a vendégek, annyira szépek.
Az igazi luxuséttermekben nemcsak az ételek finom ízére, hanem a tálalásra is nagy hangsúlyt fektetnek, ám előfordulhat olyan eset, hogy átesnek a ló túloldalára, és a vendégek egyáltalán nem olyan élménnyel térnek haza, mint amilyet vártak.
Képeken a legfurcsább tálalások
Sokan nem értik a fine dining lényegét, ahol a fantasztikus és különleges ízélmény mellett a látványvilág is ugyanolyan fontos. A kis adagok is a sokkal esztétikusabb megjelenés miatt készülnek, és gyakran az ilyen jellegű éttermek egy egész menüsort ajánlanak, ahol bár kevés étel kerül az asztalra, de akár 7-8 fogást is felszolgálnak, így attól is jól lehet lakni. Az alábbi képeken viszont egészen furcsa irányzatot ragadtak meg a séfek, már ami a tálalást illeti.
Vásárolj Femina Klub bérletet!
Vásárolj bérletet, és vegyél részt a 2025-ös év különleges előadásain, ahol izgalmas témákról hallhatsz elismert szakértőktől és közéleti személyiségektől.
- Knapek Éva, aki a társfüggőségről és a mérgező kapcsolatokból való szabadulásról beszél. 2025.01.07.
- Kajdi Csaba, aki humorral és őszinteséggel osztja meg tapasztalatait nőkről és élettapasztalatairól "Anyámtól a modellekig" témában. 2025.02.19.
- Steigervald Krisztián, aki a generációk közötti kommunikáció kihívásait tárgyalja "Boomerek és Zoomerek" című előadásában. 2025.04.09.
További részletek: feminaklub.hu/
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
(Képek forrása: Reddit)