Hogyan nyomod ki a fogkrémet a tubusból? Fontos dolgot árul el a személyiségedről

Árulkodik rólad a fogkrémes tubusod: máshogy néz ki a különböző személyiségek fürdőszobapolcán.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Már a kisgyerekek is hamar megtanulják, hogy a reggeli és esti fogmosást nem szabad kihagyni. A mesehősös tubusok fokozatosan lecserélődnek felnőtteknek való, mentolos fogkrémre, ahogy a gyerekek személyisége is szépen lassan fejlődik. 

Pszichológusok szerint a cselekvések 40%-a nem tudatosan, hanem megszokásból történik. A fogkrém kinyomása a tubusból egy olyan berögzült magatartásforma, ami azért árul el rengeteget a személyiségről, mert olyannyira automatikus, hogy észre sem veszed, és gondolkodás nélkül csak végrehajtod az ösztönös folyamatot.

Hátulról tekerő

Ha akkurátusan hátulról elkezded feltekerni, és úgy nyomod ki fokozatosan a fogkrémet, a végétől haladva, akkor egy takarékos és rendszerető személyiség vagy. Nemcsak az anyagi értékeidnek, de a körülötted élőknek is gondját viseled, törődsz másokkal. Tökéletességre törekszel, szereted maximálisan kihasználni a rendelkezésedre álló erőforrásokat, céljaidért pedig keményen megdolgozol, munkádat jól végzed. Környezetedet szereted rendezettnek tudni, és igyekszel tisztaságot tartani otthonodban. 

Középről nyomó

Ha középen szorongatod a tubust, az realista és aktív személyiségről árulkodik, aki néha kapkod, és nem feltétlenül a rend és tisztaság mintaképe: szükség esetén viszont össze tudod kapni magad, és megoldasz bármilyen problémát. Szociális és társaságkedvelő vagy, sok barátod van, és szeretsz közösségben lenni: ha így nyomod a fogkrémet, azt jelenti, képes vagy egyensúlyt tartani az életedben, és érzelmileg stabil vagy. 

Felülről préselő

A csúcsról nyomod a fogkrémet? Makacs személyiség vagy, aki szinte bármire képes, hogy elérje a célját. Hajlamos vagy a pesszimizmusra, és inkább csak magadra támaszkodsz, mivel nem igazán bízol az emberekben. Kívülről egy kicsit egoistának tűnhetsz, mivel szereted önmagad, ezzel azonban mindaddig nincs probléma, amíg nem kezdesz másokat használni a saját jólléted érdekében. 

Épen hagyó

Mindig úgy nyomsz ki egy fogmosásnyi adagot, hogy a lehető legkevésbé változzon meg a tubus alakja? A BrightSide szakértői szerint ez azt jelenti, hogy szeretsz egyedül lenni, álmodozó, művészi lélek vagy. Jól érzed magad a saját világodban, de azért érzékenyen érintenek a külső történések is. Sok ötleted és gondolatod van, melyeket szívesen megosztasz másokkal, nagylelkű, laza, figyelmes és toleráns vagy, és szereted egyszerűen intézni a dolgaid.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ahogy esik

Ha össze-vissza, úgy préseled a fogkrémet, ahogy a tubus a kezed ügyébe esik, akkor színes, kreatív egyéniség vagy, aki különböző szögekből is képes szemlélni a világot, de, ahogy a nézőpontod, úgy a hangulatod is képes az egyik pillanatról a másikra megváltozni. Előfordulhat, hogy pontatlan vagy kicsit kelekótya vagy, optimizmusod és közvetlenséged miatt viszont szeretnek az emberek. Habár a határidőkkel gyakran bajba kerülsz, pozitív hozzáállásod általában megment a szankcióktól. 

Képek: Getty Images Hungary, Unsplash.

Fogkrém alternatív felhasználása

Nemcsak személyiségtesztre jó a fogkrém: ezek az alternatív felhasználási módok megkönnyítik az életedet!

Fogkrémet kent a cipőjére, majd ezt tette: nézd meg, mi lett belőle!

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük