Mikor született a párod? Ez az, ami végzetes csalódást okoz neki a kapcsolatban

Olyasmi miatt csalódhat, amire nem gondolnál, vagy amit jónak hiszel.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Még a legszebb kapcsolatban sem minden rózsaszín, hiszen jöhetnek viták, nézeteltérések, ám ezek jelenléte természetes és fontos is, átbeszélve őket pedig jó eséllyel ismét rendeződnek a dolgok. Baj akkor van, ha az ember képtelen ugyanúgy érezni partnere iránt, ahogyan azelőtt.

Az ilyen helyzetek hátterében gyakorta csalódás áll, amelyet mindenkinél más válthat ki. Ha szeretnéd elkerülni, hogy párod csalódjon és kiábránduljon, érdemes megtudnod, esetében mi idézhetné elő ezt: horoszkópja elárulja.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos férfi igen énközpontú lélek, aki számára önmaga, saját sikere, saját jólléte, saját döntései, saját útja mindig gondolatai fókuszpontját alkotják. Nem meglepő hát, hogy gyakran beszél is ezekről a hozzá közel állóknak. Amennyiben azonban párja egy idő után nem nyitott gondolataira, érzéseire, sőt, azok untatják, csalódik.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika férfi imádja a szépet, a tetszetős nőket, és így is választ párt magának. Mindaddig lelkes, ameddig gyönyörködteti, amilyennek a partnerét látja. Idővel persze mindenki változik, és a Bika sem várhatja, hogy ez nem történik meg. Számára inkább az okoz csalódást, ha az igényesség, a nőiesség elhalványul párjában.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek férfi fáradhatatlan. Szeret jönni-menni, szereti a változatosságot, szereti felfedezni az ismeretlent. Amennyiben ebben a párja nem partner, vagy egy idő után már nem az, az Ikrek férfi elveszítheti érdeklődését. Számára csalódás, ha a párja lustává, érdektelenné, otthonülővé válik, és többé nem szívesen nyüzsög vele.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák férfi hihetetlenül családcentrikus ember, akinél a belépő a nő részéről egy igazán hosszú távú, akár életre szóló kapcsolathoz az, hogy ő is hasonlóképpen családszerető legyen, és a legnehezebb időkben is szeretettel közeledjen a férfi családja felé. Ha a nőről kiderül, terhére van a szeretteivel együtt töltött idő, a Rák férfi végzetesen csalódik.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán férfi két dolgot mindenekfelett imád egy nőben: ha stílusos, és ha órákat lehet vele úgy beszélgetni, hogy mindvégig izgalmas, színes és változatos a téma. Akkor csalódik, ha a nő nem foglalkozik a külsejével, nem ápolt, nem divatos, illetve, ha nem tud vele kommunikálni, elbeszélgetni.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz férfi hajlamos képességeit, illetve általában véve önmagát alábecsülni. Nagyon nagy szüksége van arra, hogy a párja növelje az önmagába vetett hitét bókjaival, dicséretével, visszaigazolásával. A Szűz férfi enélkül önmagával sincs igazán egyensúlyban, a párjában pedig csalódik, ha tettét, munkáját figyelmen kívül hagyja.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg férfinak szüksége van arra, hogy harmónia legyen az életében, amennyiben az egyensúly nincs meg, rosszul érzi magát. Fontos számára, hogy kapcsolatában is minden tiszta és pozitív legyen. Ha kibeszéletlen konfliktus marad közte és kedvese közt, mert párja nem hajlandó szóba állni vele, csalódik, és menekülőre fogja.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió férfi szenvedélyes - ezt már sokszor hallhattad, és valóban, ez a jegy igazán tüzes, ráadásul központi szerepet játszik életében a szerelem és a szexualitás. Utóbbit illetően különösen érzékeny: nagyot csalódhat, ha a kedvese nem őszinte hozzá a hálószobában. Ha hazugságon kapja, végzetesen kiábrándul.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas nem az az otthonülő típus. Szeret eljárni, utazni, mozogni, sportolni. Olyan párt is keres, aki ebben partner, és olyannal képes csak hosszú távon boldognak lenni, aki e tekintetben nem is változik meg. Ha már kezdetben sem partner mindebben a választottja, kérészéletű lehet viszonyuk, ha viszont idővel alakul csak így, csalódik.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak férfi ambiciózus ember. Fontos számára a karrierje, a pénzügyei, a céljai. Számára elengedhetetlen, hogy párja biztassa, mellette legyen, támogassa elképzeléseiben. Ha a nő egyszeriben elfelejtkezik erről, a férfi biztonságérzete elvész a kapcsolatban. Csalódik, és úgy érzi, nem a megfelelő nő mellett van.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő férfi minden, csak nem rugalmas. Ezt a szó hatványozott értelmében is lehet érteni, ugyanis ő mindig látni akarja, honnan jön, hová és miért tart. Tervez, és tisztán szeretné látni, mi és hogyan történik. Amennyiben a párja ezt nem veszi figyelembe, és sorozatosan spontán ötletekkel bombázza, a Vízöntő férfi csalódik benne.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak férfiban nagy adag kreativitás és művészi hajlam van, párja pedig az az ember, akinek elképzeléseiről, ötleteiről szívesen beszél, akinek alkotásait szívesen megmutatja. Abban az esetben, ha ő erre nem nyitott, ki sem alakulhat közöttük a lelki kapocs, ha azonban idő közben válik a nő érdektelenné, nagyot csalódik.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük