Miben rejlik női őserőd? Maja jegyed elárulja, miért kaptad

Ha nem ismered a maja jegyed, cikkünkben találsz segítséget egyszerű megállapításához.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden nő lénye a női őserő forrása. A női őserő mélyről tör elő, megdönthetetlen és tiszta erő, amely többféle formát ölthet, és amely jó célt szolgál. Ez a cél a nő küldetése, melyet életében ősereje által teljesítenie kell. Mindenki más küldetéssel születik.

Ha szeretnéd tudni, a te küldetésed mi a maja horoszkóp szerint, olvasd el a horoszkópod. Amennyiben nem tudod, mi a maja jegyed, a jegyek melletti dátumok segítenek neked meghatározni azt.

Denevér - Tzootz (július 26-augusztus 22.)

Női őserőd az éleslátásod, amellyel mindenkinek a lelke mélyére vagy képes pillantani. Ezzel nemcsak az ő megértésükben, de jó útra térítésükben, jobb belátásra bírásukban is sikert érhetsz el. Küldetésed nőként, hogy lágy szavaiddal, okos érveiddel, mások szívébe látásoddal utat mutass.

Skorpió - Dzec (augusztus 23-szeptember 19.)

Női őserőd az az erő, amely lehetővé teszi számodra, hogy szenvedélyességgel éld az életed. Élvezed annak minden percét, nagy érzelmeket és nagy álmokat élhetsz meg. Küldetésed, hogy más nők számára, akik valamiért magányba, szomorúságba burkolóztak, példát szolgáltass az élet szeretetéből.

Szarvas - Keh (szeptember 20-október 17.)

Női őserőd a jó szíved, ezzel együtt a jóságba vetett hited, amelyért fáradhatatlanul küzdhetsz is. Minden emberben képes lehetsz meglátni a jót, küldetésed szerint pedig ezt a jót kell előhoznod belőlük. Felfokozni, bizonyítani számukra is, hogy bennük is mélyen ott lakozik, csak fel kell ismerniük.

Bagoly - Moan (október 18-november 14.)

Női őserőd az eszességed. Bár mondják, sok nő hajlamos kombinálni, a te eszmefuttatásaid legtöbbször abszolút helytállóak lehetnek. Nem képzelődsz ugyanis, hanem tények alapján vonsz le következtetéseket, és azok ismeretében futtatod gondolataid. Küldetésed, hogy másoknak segíts a tisztánlátásban.

Páva - Cutz (november 15-december 12.)

Női őserőd a belőled fakadó nőiesség, amelyet ha akarnál sem tudnál visszafogni, elapasztani. Kisugárzásod lebilincselheti a férfiakat, ám ez nemcsak ebben hasznos. Maja horoszkópod szerint ugyanis a küldetésed, hogy más, nálad fiatalabb nőknek - lányod, húgod - példát mutass, hogyan legyenek nőiesek.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Gyík - Xibkay (december 13-január 9.)

Női őserőd a találékonyságod. Bármilyen helyzetből megtalálhatod a kiutat, és általában nem egyszerűen egy megoldást, hanem briliáns megoldást találhatsz ilyenkor. Küldetésed az, hogy másoknak is segíts, akik nem látják helyzetükből a kiutat. Szavaiddal rávilágíthatsz, hogyan juthatnak túl szorult helyzetükön.

Majom - Batz (január 10-február 6.)

Női őserőd a mosolyodon át tör elő belőled. A kedvességed az, amellyel a világ felé fordulsz, és amellyel minden szívet azonnal meglágyíthatsz. Maja horoszkópod szerint a küldetésed az, hogy a sziklává dermedt lelkeket szavaiddal, tekinteteddel, kedvességeddel ismét a mosoly útjára térítsd.

Sólyom - Coz (február 7-március 6.)

Női őserőd a megdönthetetlen tartásod. Te lehetsz maga a két lábon járó erkölcs és önbecsülés. Tartásodat mindenki csodálhatja, a férfiak pedig különösen tisztelhetnek érte. Küldetésed az, hogy más nőknek, akik környezetedben élnek, megmutasd és megmagyarázd mindennek a fontosságát.

Ilyen vagy nőként a számmisztika szerint

Nézegess képeket!

Elolvasom

Jaguár - Balam (március 7-április 3.)

Női őserőd a csáberőd, amely belőled elapadhatatlanul áradhat. Akadhatnak is irigyeid emiatt, ám ezt tudod kezelni. Csáberőd okos, sikeres, mégis erkölcsös bevetése a te feladatod, hogy légy szexi és hívogató, hogy nem vagy közönséges. Küldetésed az egyensúly megtalálása és mások felé a példamutatás.

Kutya - Pek (április 4-május 1.)

Női őserőd az igazságért való folytonos küzdelembe fektetett fáradhatatlan erő. Nőként nagyon jó rálátásod lehet az élet, az emberi kapcsolatok, a családi ügyek, a lelkiek és szívügyek dolgaira. Küldetésed, hogy magad körül rendet teremts, az igazság mellé állj, és rávilágíts mindenki számára.

Kígyó - Kaw (május 2-május 29.)

Női őserőd a képességed, hogy másokat taníts. Anyaként erre mindenképpen szükséged lehet, de nagyszerű tanítónő, illetve tanárnő is válhat belőled, aki türelemmel és ügyesen magyaráz. Mindemellett figyelmed azokra fokozottan fordíthatod, akik erre rászorulnak. Ezért lehetsz kiváló szülő, illetve nevelő.

Nyúl - Tzub (május 30-június 26.)

Női őserődben minden más nővel is osztozol, de belőled hatványozott erővel tör elő az anyai szeretet ősereje. Fantasztikus anya válhat belőled, aki csodálatos gyerekeket nevelhet. Küldetésed is ez, illetve az, hogy más nőket is segíts tapasztalataiddal, tanácsaiddal, akik hozzád hasonlóan anyává válnak.

Teknős - Aak (június 27-július 25.)

Női őserőd a kiváló hatodik érzékedben nyilvánul meg. Sok mindent megérezhetsz, sok mindenre ráérezhetsz. Ezt az őserőd nemcsak a saját életed egyengetésében, de másokat megóvandó is kamatoztathatod. Tégy is így, hiszen maja jegyed szerint ez a te küldetésed.

Ezt is szeretjük