Hány órakor keltél ma fel? Ennyire számíthatsz boldog napra

A vekker csörrenésének hangja nem a kedvencünk, pedig az a pillanat boldogságot hozhat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A vekker hangja nem a kedvenc hangod? Mostantól az lehet, még ha vissza is húz az ágy. Az időpont ugyanis, mint szám, a számmisztika szerint boldogságot vonzhat a napodba. Gondolj vissza, ma reggel mikor ébresztett az órád, és tudd meg, mennyire és miben hozhat ez számodra örömöt.

A választ a lenti leírásban találod. Hogy megtudd, melyik szól neked, ébredésed óráját kell csupán alapul venned, a percet nem. Lent 1 órától 24, azaz 0 óráig soroljuk az időpontokat, így éjszakai műszakosként vagy rendkívüli munkarenddel rendelkezőként is megtalálod a neked szóló számmisztikai jóslatot.

Miben és mennyire lesz boldog napod ma?

Keresd ki ébredésed óráját, és olvasd el, mennyire lesz ma boldog napod, és miért!

1 - ma igazán boldog napod lehet, melyet egy kreatív ötletednek köszönhetsz majd. Főnöki dicséret vagy más elismerés várhat.

2 - egyik barátod aranyozhatja be a napod, akivel egy jó beszélgetés vagy egy közös kaland várhat.

3 - ma az önkifejezésben lelheted örömöd. Akár művészeti alkotás során teszed ezt, akár más formában, érezheted, sikerrel tolmácsolod magad általa.

4 - boldog napod lehet, mert végre sikerülhet, amire vártál. Reménykedésed tárgya előmenetelt is jelenthet, de egy vágyott tárgyról, dologról is lehet szó.

5 - örömmel és elégedettséggel tölthet el ma, hogy egy új helyzetbe csöppenve remekül helytállhatsz.

6 - ha szerelemre vágysz, ma utolérhet a boldogság, és szíved ajtaján bekopogtathat az igazi. Párban a kedveseddel töltött idő tehet nagyon boldoggá.

7 - örömteli napod lehet ma, amit annak köszönhetsz, hogy egy szellemi feladatban ügyesen helytállsz majd.

8 - a pénzügyek terén ma minden számodra kedvezően alakulhat, ami igazán nagy boldogsággal és sok lelkesedéssel tölthet el.

Álmok, melyekre azt hinnéd, rosszat jelentenek

Nézegess képeket!

Elolvasom

9 - munkahelyeden a mai napon sikerek várnak, az ebből fakadó öröm pedig igazán boldog napot varázsolhat neked.

10 - ma tudomásodra juthat, hogy amiről eddig csak álmodozni mertél, valóra válhat. Mindez nagy boldogsággal tölthet el.

11 - egy örömteli megismerkedés vihet színt és örömöt a napodba, és tudhatod, mindez hosszú távú lesz.

12 - bár a napodban lehet egy negatív pillanat, az utána következő pozitív fordulat megnyugvást adhat. Este már boldogan alszol el.

13 - noha ez a nap tartogathat kihívásokat, kitartásodnak hála, melyet a számok energiáitól is kapsz, végül minden jól alakul, és örömmel térhetsz haza.

14 - az anyagiak terén ma különösen jól alakulhatnak a dolgaid, és ez nagy örömmel tölthet el téged, boldoggá téve a napod.

15 - a munkahelyeden kapott elismerés, melyet tehetséged és hozzáértésed mellett a számok pozitív energiáinak is köszönhetsz, nagy örömmel tölthet el.

16 - ha ez a mai nap számodra az újrakezdés napja, tudd, és örülj annak, hogy ez a fejezet boldogságot hozhat. Ha ez nem az újrakezdésé, gondold át, miben lehetne az.

17 - egy szerencsés fordulat megmenthet egy kellemetlenségtől, illetve kihúzhat egy rossz helyzetből. Napod boldogan és gondtalanul zárhatod.

18 - a mai nap konfliktusmentesnek ígérkezik, ami nagy örömmel tölthet el. A békét, ami napod uralhatja, a számok energiáinak is köszönheted.

19 - ma sorozatos szerencse kísérhet utadon, ami nyilvánvalóan jó hatással lehet közérzetedre, hangulatodra. Napod remek lehet.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

20 - boldogsággal tölthet el, hogy egy kitűzött, komoly célod ma végre elérheted. Örömöd bearanyozhatja napod, mosolyod pedig másokét.

21 - munkahelyi sikered egy megérdemelt főnöki dicséret kíséretében igazán boldoggá tehet.

22 - érezheted, ez a nap más, mint a többi, hiszen ma képessé válhatsz magad mögött hagyni valami rosszat. Mindez megnyugvást és boldogságot ad.

23 - bármibe fogsz, ma sikerrel járhatsz. Kezdetben ezt magad sem értheted, ne is keresd tovább az okát: a válasz a számokban rejlik.

24 - 0 - a szívügyeid ma kedved és reményeid szerint alakulhatnak, a boldogságot tehát tökéletesen alakuló szerelmi életed hozhatja meg ezen a napon. A 0 a lehetőségek száma, ma a legmerészebb álmod is valóra válhat.

Ezt is szeretjük