Lenyűgözően különlegesek ezek az állatok: fekete-fehér külsejükben rejlik szépségük

Ezek az állatok már messziről kitűnnek a tömegből különleges külsejükkel.

Fekete-fehér állatok
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A természet nagyon jó színkeverő, így minden fajnak olyan árnyalatot szánt, amellyel a legjobban tud alkalmazkodni a környezeti tényezőkhöz. Ez az állatok esetében is így van, a színük nemcsak a külsejüket határozza meg, hanem a rejtőzködésben vagy vadászatnál is fontos szerepet játszik.

A fekete és a fehér színek gyakran előfordulnak az állatvilágban, ám így együtt viszonylag ritkán lehet őket látni. Épp ezért számítanak nagyon különlegesnek ezek az állatok, akik ilyen árnyalatokban pompáznak.

Gyönyörű fekete-fehér állatok

Az állatvilágban vannak fajok, amelyeknél sokkal jellemzőbb a genetikai mutáció, mint másoknál, és ez akár vitiligót is okozhat, aminek hatására teljesen fehér lesz egy-egy példány. De emellett előfordul az is, fekete-fehér árnyalatukkal tűnnek ki a tömegből ezek az állatok, amik egytől egyig gyönyörűek.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

(Képek forrása: Getty Images Hungary, Wikimedia Commons, Reddit, Flickr)

Ezt is szeretjük