Különleges szamár született Debrecenben: hófehér színe miatt még aranyosabb

A jó egészségnek örvendő kisszamár bő egy év vemhességet követően jött a világra.

Hófehér szamár Debrecenben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagy nap volt a mai a Debreceni Állat- és Növénykertben, hiszen a közönség is megismerhette a hely legújabb lakóját, a fehér színű szamárkölyköt, aki pontosan két héttel ezelőtt jött a világra.

A hagyományokhoz hűen őt is a születése napjára eső névnap után kereszteltek el, így a szeptember 10-én kibújó kisszamár a Hunor nevet kapta. Különlegessége, hogy anyjához hasonlóan hófehér színű, ráadásul most még sokkal pelyhesebb a szőre is, így nagyon aranyos látványt nyújt.

Ez Hunor első napja a nyilvánosság előtt

A szamárcsikót eddig csak anyja és a gondozói láthatták, ám a mai napon a sajtó és a közönség számára is bemutatkozhatott, és úgy tűnik, nagyon jól bírja a ráirányuló figyelmet. Az állatkert szerint jó erőben lévő, egészséges kis csődör, akit anyja több mint egy évnyi vemhesség után szült meg. A Debreceni Állat- és Növénykert fontos célt tűzött ki maga elé: nemcsak a világ minden pontjáról származó, egzotikus fajokat szeretnék bemutatni a látogatóknak, hanem azokat a háziasított állatokat is, amelyek városi környezetben szintén nagyon különlegesnek számítanak. Ilyen a kis Hunor és családja is.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

(Képek forrása: MTI/Czeglédi Zsolt)

Ezt is szeretjük