Hogy viselkedsz a Facebookon? Egy gombnyomás, és kiderül, mit gondolnak rólad a többiek

Erőlködsz mások figyelméért?

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A Social Effort Scale nevű alkalmazás lerántja a leplet a notórius önfotózókról, hashtagelőkről, illetve tulajdonképpen mindenkiről, aki túl sokat görcsöl azon, hogy milyen benyomást kelt a különböző közösségi oldalakon.

A hasznos applikációt erre a linkre kattintva érheted el, az értékelés megkezdéséhez pedig csak engedélyezned kell az oldal számára a hozzáférést.

Az utolsó száz poszt számít

Tízből kilenc nő kifejezetten kiábrándítónak és visszataszítónak tartja, ha egy férfi túl sokat görcsöl azon, hogy milyen benyomást keltenek a különféle közösségi profiljai, és ez valószínűleg fordítva sincs másképp.

De vajon honnan tudhatod meg, hogy mennyire tűnsz erőlködősnek a facebookos állapotfrissítéseid alapján? Kellően kritikus és őszinte barátok híján az erre a célra kifejlesztett alkalmazásból!

Az Axe a Barton F. Graf 9000 nevű ügynökséggel karöltve elkészítette a Social Effort Scale nevű szolgáltatást, mely részletesen elemzi a twitteres, az instagramos és a facebookos tevékenységedet aszerint, hogy mennyire görcsösen próbálkozol.

Nyári borítóképek

Itt az ideje, hogy nyáriasítsd a facebookos profilodat: töltsd le a kedvenc borítóképedet a következők közül!

A legszebb nyári borítóképek az idővonaladra: töltsd le ingyen!

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az algoritmus az utolsó száz posztod alapján pontoz téged, majd tovább kattintva három különböző kategóriába sorolja a tartalmaidat, melyeket színekkel is jelöl: erőlködésmentes - lila -, nem próbálkozol eléggé - kék -, illetve erőlködős - piros. Twitteren a követők és a követettek aránya, a túl sok hashtag, mention, hangulatjel és a túl sok információ ronthat az eredményeden, Instagramon ez még kiegészül a túlfilterezéssel.

Ha még több közösségi médiával kapcsolatos érdekességre és hírre vagy kíváncsi, látogass el a Social Daily honlapjára!

Ne vedd túl komolyan!

A Facebookon a Social Effort Scale sok egyéb mellett az állapotfrissítések gyakorisága, a megosztások és a tagelt képek mennyisége alapján értékel ki. Az így kapott eredményt természetesen összehasonlíthatod ismerőseidével, amit akár azonnal az orruk alá dörgölhetsz, ha úgy tartja kedved.

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

Persze azért nem érdemes túlságosan a szívedre venni az eredményt, hiszen két hashtag önmagában még nem tesz látszatemberré, viszont, ha csak piros pacákat látsz a diagramjaidon, érdemes elgondolkodni!

Ezt is szeretjük