Így szabadulj meg örökre az exedtől egyetlen kattintással

Elindult az alkalmazás, amellyel az exed minden nyomát eltüntetheted a Facebookról.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Éppen Valentin-napon indították el a fejlesztők azt az alkalmazást, melynek segítségével az exed minden apró nyomát törölheted a Facebook-profilodról.

Zseniális húzás volt a KillSwitch app érkezésének időzítése, mely elérhető iOS-re és androidra.

Ha még több érdekességre vagy hasznos tippre vagy kíváncsi a közösségi oldalakkal kapcsolatban, látogass el a Social Times honlapjára!

Elvégzi a piszkos munkát az alkalmazás

A szakítás a Facebookon sem könnyű, esetleg nem is tudod, mit kezdj a profilodon felhalmozott közös képekkel, szerelmes üzenetekkel, egymásnak írt posztokkal. Egyenként kitörölni, elrejteni fárasztó és gyötrelmes is lehet, hiszen újra átéled a szép, de annál fájdalmasabb emlékeket.

A KillSwitch alkalmazás pontosan ebben lesz a segítségedre. Amennyiben az ex még ismerősöd a Facebookon, az app megkeres az idővonaladon minden fotót, videót, posztot, státuszfrissítést, amiben meg lett jelölve, és kíméletesen eltünteti azokat, melyekre már nem vagy kíváncsi.

Több opció áll rendelkezésre: választhatod azt, hogy tűnjön el minden, ami korábbi párodra emlékeztet, de szelektálhatsz is a tartalmak között, vagy el is tárolhatod az összes találatot az app mappáiban a Facebookon, amelyek tartalmát csak te láthatod.

Jótékony letöltés

Erica Mannherz, a KillSwitch ügynökségének társalapítója szerint mindig attól függ, mennyi idő kitörölni a nyomokat, hogy mennyire aktívan kommunikáltak a párok a Facebookon. Tapasztalataik szerint több mint négyezer közös posztot nagyjából negyed óra alatt tüntet el az app.

Ez alatt az idő alatt figyelemelterelő, releváns tartalmakkal bombázzák a szomorkodó felhasználókat, bár azt nem tudjuk pontosan, mivel. Talán önsegítő könyvek ajánlói jelennek meg, esetleg bikinis lányok vagy éppen félmeztelen tűzoltók képei? A lehetőségek tárháza kifogyhatatlan.

A KillSwich létrejöttének legfőbb célja az, hogy fájdalommentessé tegye a szakításokat a Facebookon, de letöltésével még jótékonykodsz is. A 0,99 dolláros app letöltéséből befolyó összeg egy része ugyanis az American Heart Associationnek megy. Ennél jobb helyre nem is kerülhetne a pénz.

Ezt is szeretjük