7 billentyűkombináció, amit eddig nem ismertél: hasznodra lesznek a Facebookon

Egyszerűsítsd le az internetezést a következő parancsokkal!

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A billentyűkombinációkkal nemcsak a számítógépet és a böngészőt használhatod praktikusabban, de még a Facebookon is bevetheted őket.

Ismerd meg a leghasznosabb billentyűparancsokat, amivel elérheted a közösségi oldal funkcióit, amelyek Windows alatt működnek!

Üzenetek

Ha új üzenetet szeretnél írni, és Google Chrome, Safari vagy Opera böngészőt használsz, nyomd le egyszerre az Alt és az M gombot. Ugyanehhez Mozilla Firefoxban az Alt+Shift+M kombinációt kell használnod. Internet Explorernél sajnos kattintanod kell, mert erre a célra nincs működő billentyűparancs.

Az összes üzenet megnyitásához Chrome alatt az Alt+4-et kell megnyomnod, Firefoxnál az Alt+Shift+4-et használd, IE-nél pedig az Alt+4+Enter kombinációt üsd le.

Keresés és ismerősök

Ha a főoldalon vagy - amit Chrome-ban az Alt+1, Firefoxban az Alt+Shift+1, IE-ben az Alt+1+Enter hoz elő -, a Facebook keresősávjába viheted a kurzort a következő billentyűparancsokkal, és már csak gépelned kell a keresendő ismerős vagy oldal nevét. Chrome-ban az Alt+per jel, Firefoxban az Alt+Shift+per jel, IE alatt pedig az Alt+per jel+Enter a titok.

Ha a keresés helyett inkább megnéznéd, ki jelölt ismerősnek, Chrome-ban az Alt+3-at, Firefoxban az Alt+Shift+3-at, IE-ben az Alt+3+Entert kell megnyomnod. Saját idővonaladra a böngészőtől függően az Alt+2, az Alt+Shift+2 vagy az Alt+2+Enter vezet.

Beállítások

Az Internet Explorernél csak az egér segítségével juthatsz el a beállítások menüihez, de a többi böngészőnél erre is van lehetőség pusztán a klaviatúra használatával. Az Általános fiókbeállítások elérésére is létezik billentyűkombináció. Chrome-ban ez az Alt+6, Firefoxban pedig az Alt+Shift+6

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

Chome-ban az adatvédelmi beállításokhoz ugorhatsz, ha az Alt+7 billentyűparancsot használod, Firefoxban pedig az Alt+Shift+7 szolgál ugyanerre. A Súgóközpontot Chrome-ban az Alt+0-val, Firefoxban az Alt+Shift+0-val érheted el.

Ezt is szeretjük