Ezen az oldalon rendelhetsz magyar feleséget: 3 felháborítóan szexista társközvetítő
Nem mindenki számára egyértelmű, hogy a nőknek is van egyéniségük.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Napjainkban már egyáltalán nem számít szokatlannak, ha valaki az interneten keresi a párját, vagy, ha a számítógépen keresztüli ismerkedésből komolyabb kapcsolat, akár házasság is születik.

A happy enddel végződő történetek tulajdonképpen modern kori romantikus mesék is lehetnének, néhány társközvetítő oldal azonban mintha megfeledkezne arról, hogy a kapcsolatok két önálló személyiség szövetségén alapulnak, és húsáruként reklámozza a különböző nemzetségű nőket.

A magyar nő felveszi a vallásodat, és bármire kapható az ágyban

A Hungarianbeauty.com nevű oldal célja, hogy az amerikai férfiakat meggyőzze arról, ha gondos, szerető és csinos feleségre vágynak, a legjobb, ha magyar lányt választanak maguknak. Hosszasan érvel amellett, miért jobbak a magyar nők a világ bármely más táján született társaiknál, és a felsorolás itt-ott akár még hízelgő is lehetne, ha nem úgy beszélnének rólunk, mint egy megbízható, alacsony fogyasztású, mégis dögös sportkocsiról.

Ha beszélsz angolul, érdemes átolvasni az indokokat, mert valószínűleg találsz néhány egészen új információt saját magadra vonatkozóan, amit eddig nem is sejtettél - kezdve például azzal, hogy az összes magyar nő ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik.

Az oldal üzemeltetői biztosítják a tengerentúlon élő, feleség után áhítozó urakat arról, hogy egy magyar nő eltartása nem fog sokba kerülni, mivel mi eleve rosszabbul élünk az amerikai átlagnál, ezért megszoktuk, hogy keményen dolgozzunk, és kevés pénzt osszunk be.

Örömmel gondoskodunk a családunkról, így természetesen a férjünk kiszolgálása is örömet jelent, akinek a külseje egyáltalán nem számít: mivel az országban több a nő, még a leggyönyörűbbek is szerencsésnek érzik magukat, ha egy legalább értelmileg megfelelő társat találnak maguk mellé.

Ezenkívül a társkereső amerikai abban is biztos lehet, ha magyar nőt választ, hogy minden este főtt vacsora várja, felesége szó nélkül felveszi a vallását, bármi is legyen az, nem fog feminista gondolatokat hallani, és az ágyban sem fog unatkozni mellette: a magyar nők ugyanis szexuálisan nyitottak, és még attól sem riadnak meg, hogy meztelenül sétálgassanak a lakásban.

Az orosz nők kis helyen is elférnek

A Single-russian-women.com már az orosz nők előnyeire igyekszik felhívni a nősülés előtt álló férfiak figyelmét, akiknek az oldal üzemeltetői még a levelek fordításában is segédkeznek, így akár e-mailben is megrendelhetik maguknak a kiválasztott menyasszonyt.

Az orosz nők egyébként sokban hasonlítanak a magyar nőkre, szívesen feláldozzák a saját karrierjüket a férjük karrierjéért, már csak azért is, mert nem szeretik, ha hatalom van a kezükben. Az oroszok szemében ugyanis az a nő, aki vezető beosztásba kerül, elveszíti a nőiességét, így az orosz nők kényelmetlenül érzik magukat, ha utasításokat kell adniuk - különösen, ha férfiakat kell irányítaniuk.

Az orosz nők inkább csendesen meghúzódnak a háttérben. Mivel Oroszországban általában négyen-öten is élnek egy aprócska lakásban, a férjjelölteknek nem kell aggódniuk amiatt, hogy nejük holmija nem fér majd el a szekrényben: az orosz nők megszokták, hogy kevés helyet foglaljanak.

Szerencsére emellett is mindig csinosak és elegánsak lesznek, mert a szépség az orosz nők lételeme, és bármit megtesznek egy divatos holmiért. Mindez azonban nem fogja felemészteni a család jövedelmét, az orosz nők megértik, ha nincs pénz drága ruhákra, és egy átdolgozott munkanap után este még leülnek varrni vagy kötögetni, hogy maguk készítsék el az áhított ruhadarabot, ahogy tették azt a szovjet időkben is, amikor üresek voltak a boltok polcai. Legalábbis ezt állítják a közvetítők.

Útmutató japán nőkhöz

A Japaneselifestyle.com.au oldal szerint a legtöbb japán nő azért szeretne magának nyugati férjet, mert nagyobb egyenlőségre és nyugodtabb, stresszmentesebb életre vágyik, mint amilyen Japánban vár rá.

Az oldalon található cikket a japán történelemről és kultúráról, illetve azok nőkre gyakorolt hatásáról tényekkel és számadatokkal igyekeznek alátámasztani, és ez önmagában még nem is lenne bicskanyitogató - hiszen egy ország sajátosságai bizonyos mértékben valóban hatással vannak az ott élők egyéniségére -, a fórum topicjai azonban már azok.

A felhasználók nem csak arra vonatkozóan kaphatnak itt tippeket, hogy hogyan érdemes randizni egy japán lánnyal, de a tapasztaltak azt is elmondják, jellemző-e a japán nőkre a hangulatingadozás, hogyan lehet megérteni az érzéseiket, és - ha mégsem váltaná be a nász a hozzá fűzött reményeket - hogyan lehet okosan szakítani egy japán nővel.

Ezt is szeretjük