Nem hagy hidegen a szövegük! Íme, a nyár top 3 magyar szerelmes dala

Videókkal!

Három kedvenc, amit idén nyáron mindenki dúdolni fog.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A forró nyár mintha mindenkiből kihozná az érzelmes oldalát - az édes-keserű egynyári szerelmek mellett ilyenkor élednek újra a régi érzések is, mintha mindenki még jobban vágyna arra, hogy megossza valakivel a szabadságát.

A gyorsan jövő-menő nyári popslágerek mellett ilyenkorra mindig akad néhány szerelmes ballada is, amit aztán lehet dúdolni a tábortűz mellett, vagy álmodozva hallgatni a tóparton. Az alábbiak idén tuti befutók.

Anti Fitness Club: Mennyország

A VIVA Comet-díjas együttestől nem áll távol a balladai stílus. Tomiék korábban is megörvendeztették már rajongóikat érzelmesebb slágerekkel, ilyen volt például a még kissé zúzósabb, de szerelmi témájú Miért hazudom?, illetve nem olyan régi slágerük, a Más ölel át is.

A fiúk most ismét egy lassú, érzelmes dallal jelentkeztek - a Mennyországhoz videoklip is készült, és előkelő helyet foglal el a VIVA hazai slágerlistáján.

A dal egy elmúlt, de mély nyomokat hagyó szerelemről szól, a klipben pedig Tomi próbálja a múlt darabkáiból újra összeszedegetni az egykori heves érzelmeket, amelyek helyére mára üresség és megválaszolatlan kérdések kerültek.

Kötelező sláger, ha a táborban vagy egy fesztiválon összeakadsz egy régi szerelmeddel, akiről tudod, hogy nincs sok értelme újra megpróbálni vele - hiszen legutóbb sem véletlenül ért véget a dolog -, mégsem tudtok a szívetek helyett az eszetekre hallgatni.

Vastag Tamás: Soha még

Az X-Faktor ifjú felfedezettje talán eddigi legnagyobb slágere a Soha még, ami egy valóban energikus, érzelmekkel teli, gyönyörű vallomás. Tomi slágere egy erős, régóta várt és beteljesült szerelemről szól - minket teljesen levett a lábunkról. Igazi autóban ülős dal, amit teli torokból énekelhetsz, miközben szerelmeddel száguldotok a Balaton felé.

Children of Distance: Örökké

Az idei éve egyik nagy felfedezettje a Children of Distance, akik Örökké című slágerükkel biztos sokak érzéseit öntötték szavakba. Ha szereted hip-hopot, akkor az érzelmes rapszám, ami egy komoly kapcsolat végéről és következményeiről szól, biztosan elnyeri a tetszésedet. De a dalt akkor is érdemes meghallgatnod, ha egyébként nem áll közel hozzád ez a műfaj. A srácok tényleg értik a dolgukat!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük