Szűk résekbe hajtogatják be magukat az emberek az utcán: miért csinálják?
A furcsa jelenetek valójában egy művészeti projekt részei.

tetris
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem mindennapi projektbe fogott Willi Dorner, osztrák művész. A Testek a városban című performanszban egy csapat táncos és falmászó volt a segítségére, és bizonyára nagy meglepetést okoztak vele a járókelőknek.

A résztvevőknek színes ruhákban kellett átrohanniuk zsúfolt bevásárlóközpontokon és a forgalmas utcákon, majd bepasszírozniuk magukat különböző kicsi résekbe, mintha emberi tetriszt játszanának. Ez lehetett kapualj, telefonfülke, ablakpárkány vagy oszlop mögötti hely - gyakorlatilag bármi, ahova nehezen, de be lehet férni.

Élő tetriszszobrok a világ minden táján

A projekttel nemcsak Ausztriában, de Angliában, Franciaországban, Norvégiában, Svédországban, Finnországban és az Egyesült Államokban is felbukkantak a művészek. Nézd meg fotókon a különleges jeleneteket, és ismerd meg a céljukat!

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük