A világ legszebb utcáit gyűjtötték össze: Budapest is a listán szerepel

Bármi is legyen az úti cél, egy dolog biztos: minden városban lehet találni olyan kis utcát, sétányt, ami teljesen elvarázsolja az utazókat.

szep-utcak

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Legyen szó kicsi városkáról vagy nagy metropoliszról, a gyönyörű, hangulatos vagy éppen helyi értékeket bemutató utcák teljesen fel tudják dobni a városképet. A szürke hétköznapok során hajlamosak vagyunk elsétálni a szebbnél szebb látnivalók mellett, pedig néha érdemes kicsit felnézni az épületekre és meglátni mindenben a szépet.

Az Insider összegyűjtötte a világ legbájosabb, leghangulatosabb utcáit, amikben egy közös van: hűen tükrözik az adott város, ország sajátosságait, olyan helyek, amiket sehol máshol nem lehet látni.

Néha elég csak az utcákon sétálgatni

Sokan el sem tudják képzelni, hogy egy új országban csak nyugodtan, sétálva fedezzék fel a várost a pörgős programok, látványosságok helyett. Vannak azonban, akiknek az jelenti az igazi kikapcsolódást, ha andalogva, kicsi utcákat járva merülhetnek el a hely szépségeiben - nekik biztosan tetszeni fognak a világ legszebb utcái, melyek közt Budapest egy utcája is helyet kapott.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük