Hova visz a pasi az első randin? Ezt árulja el a szándékairól

Már az első találka helyszínéből sok mindent leszűrhetsz. Tudd meg, melyik hely miről árulkodik!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Érdemes hagyni, hogy a pasi döntsön arról, hova mentek az első randin, ez ugyanis sokat elárul arról, hogy mik a szándékai veled kapcsolatban.

Elmondjuk, melyik az a három beszédes randihelyszín, amit a srácok gyakran bevetnek.

Kávézó, étterem

Akkor a legpozitívabbak a kilátások, ha a pasi olyan helyre visz, ahol van lehetőség a beszélgetésre, valamint arra, hogy sokáig a másik szemébe nézzetek. Ez lehet egy kávézó vagy egy étterem, ahol hosszabb időt tölthettek el egymás társaságában úgy, hogy mindvégig lehetőség van a kommunikációra. 

Ha a srác beszélgetni szeretne, az arra utal, hogy jobban meg akar ismerni, és valószínűleg nemcsak egy-két hétre tervez veled, hanem egy komolyabb kapcsolat lehetősége is megfordult a fejében. Az pedig, hogy világos van, és szinte az egész testét látod, azt jelenti, hogy nincs rejtegetnivalója, és nem fél tudat alatt attól, hogy a testbeszéde elárulja őt.

Hasonlóan jó jel az is, ha a parkba visz sétálni, illetve egy olyan helyre, ahol a fő program tényleg a beszélgetés, és a többi csak körítés. Ne írd le rögtön a srácot, ha nem tölti meg romantikával az első randit, hiszen erre valószínűleg lesz még alkalma később is.

A legcikibb dolgok, amik miatt nem fog felhívni a pasi: randiillemtan

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mozi

Egy fokkal rosszabb választás a mozi, de még ez sem feltétlenül jelenti azt, hogy a srác nem kíváncsi a személyiségedre. Lehet, hogy egyszerűen attól fél, hogy túlságosan zavarban lenne előtted egy világos vendéglátóhelyen vagy parkban. Ha nem próbálkozik a film alatt semmi olyannal, amit még korainak érzel, valószínűleg erről van szó.

Ha azonban még alig ismeritek egymást, de már az első randin bele akar csapni a lecsóba, és a tervei között egyértelműen a film alatti heves csókolózás szerepelt, nyugodtan állítsd le, és gondolkodj el azon, hogy lesz-e második találkozó. Elképzelhető, hogy a szándékai nem egyeznek a tieiddel.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Szórakozóhely

Egy viszonylag csendes, nyugodt és hangulatos bár még romantikus is lehet, egy koncerttel egybekötött vacsora pedig még jobb, ha viszont egy zajos diszkóba visz a pasi, az már több mint gyanús. Ügyelj rá, hogy ne itathasson le akkor sem, ha próbálkozik, és ne menj bele semmi olyanba, amit nem szeretnél!

Ezt is szeretjük