Hány éves lesz a párod, mikor megkéri a kezed? Horoszkópja szerint ekkor érik meg

Most kiderül, hogy meddig kell várnod a gyűrűre.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden jól működik a kapcsolatotokban, szeretitek egymást, mégsem kéri még meg a kezedet? Nem feltétlenül kell aggódnod emiatt, hiszen könnyen lehet, hogy párod egyszerűen még nem érett meg rá.

Az ugyanis, hogy ki mikor teszi fel a várva várt kérdést, a személyiségétől is függhet. Ha megismered párod csillagjegyét, segítségével fényt deríthetsz arra is, vajon mikor várhatod tőle, hogy nősülésre adja a fejét.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A Kos tudatos személyiség, aki makacsul ragaszkodik elképzeléseihez, és ritkán változtat döntésein. A házasságot illetően is szilárd elképzelései vannak. Ha kiépített egy egzisztenciát, és megtalálja az ideális társat, hajlandó a nősülésre, ez 35-37 éves korára várható.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A Bika férfi erős, mégis romantikus alkat. A harmonikus, tartós kapcsolatot keresi, egy egész életre tervez, ezért alaposan átgondolja, kivel köt házasságot. Ha viszont úgy látja, megtalálta az igazit, akár már a húszas éveiben is megkéri partnere kezét.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Az Ikrek jegyű férfi habzsolja az életet, szereti a kalandokat, látszólag semmit nem vesz a szívére, közben azonban erősen vágyik az igaz szerelemre is. Több hosszú kapcsolata lehet, ezért a harmincas évei közepe táján vagy ennél később állapodik csak meg.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

A Rák jegyű férfi kissé zárkózott természetű, ám igazán jó társ válik belőle. Bár folyamatos változásban van, párjával is figyelmes, és mindent megtesz otthonáért. Nem kicsapongó, de az érzelmi támogatást elvárja. A házasság nála harminc év körül a legvalószínűbb.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Az Oroszlán erős és megnyerő jellem, aki saját véleményét erősebbnek tartja másokénál, nehezen köt kompromisszumot. Hajlamos uralkodni kapcsolataiban. Ha olyan párt talál, aki elviseli természetét, gyorsan megkérheti a kezét, akár már 25 éves kora után is.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A Szűz jegyű férfi ritkán kezdeményez, inkább hagyja, hogy őt szedjék fel. Egy precízen kialakított rendszerben él, amihez párjától remél alkalmazkodást. Folyamatosan teszteli őt, csak akkor állapodik meg, ha mindenben ideálisnak ítéli. Jellemzően későn, a negyvenes éveiben nősül.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

A Mérleg férfi egyenrangúnak tekinti párját, éppen ezért az önállóságot is elvárja tőle. Csodálja a szépséget, mindig próbál partnere kedvében járni, ha érzi, hogy ő kitart mellette. A szerelemhez ragaszkodik, de döntést nehezen hoz, így a harmincas évei vége előtt ritkán házasodik.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

A Skorpió férfi öntudatos, nem tűri az ellentmondást, és a párkapcsolataiban is hajlamos uralkodni. Nehéz természetű, amikor viszont rátalál az igaz szerelemre, bármi áron ragaszkodik hozzá. Tüzes, de hűséges típus, jellemzően a harmincas évei elején házasodik.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

A Nyilas férfi kissé önfejű, nem törődik a külvilággal. Udvarló típus, de nehezen köteleződik el. Olyan párt választ magának, akivel hosszútávon tervezhet. Nem féltékeny, és némi szabadságot hagy neki. Ha megtalálta az ideális partnert, akár a harmincadik éve körül el is veheti.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

A Bak férfi higgadt, józan jellem, aki akkor érzi igazán kényelmesen magát, ha a kezében van a végső döntés joga. Hűséges típus, sosem veszi félvállról az életet, ezt a komolyságot várja el párjától is. Tudatosan tervez, körülbelül 32-35 éves korára érzi magát érettnek a házasságra.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

A Vízöntő férfi az élet minden területén szabad szellemű, nyughatatlan, a nőket találékonyságával veszi le a lábáról. Sokáig keresi az elképzeléseinek megfelelő, ideális társat, és csak akkor házasodik, ha már biztos a dolgában, ezért 35-40 éves kora előtt ritkán köteleződik el.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

A Halak férfi érzelmes, de nem túl határozott, és csalódásai miatt sokszor óvatossá válik a kezdeményezésben. Kész a kompromisszumra, elnézi párja hibáit, általában nincsenek szilárd elképzelései a házasságról, és csak negyvenéves kora körül kezd vágyni az elköteleződésre.

Ezt is szeretjük