Milyen betűkből áll a neved? Ezt vonzza az életedbe a szerelemben

Neved minden betűje energiával rendelkezik, ezáltal befolyásolja sorsod.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minthogy a számmisztika szerint minden betű valamely számnak feleltethető meg, minden betű is, ahogyan a számok, valamilyen energiával rendelkezik. Keresztneved betűiből kiszámolva a névszámodat, kiderítheted, hogy a te neved milyen energiákkal hat az életedre, azon belül is hogyan befolyásolja a szerelmi életed.

Nem kell mást tenned, mint kiszámolni a névszámod, majd a lenti listából kikeresni az ahhoz tartozó jóslatot. Névszámod kiszámolása nagyon egyszerű. Keresd ki a neved betűihez tartozó számokat a következő táblázatból. Ha kettős betű vagy ékezetes betű van a nevedben, akkor előbbi esetben szedd ketté azt, vagy utóbbi esetben keresd meg a betű ékezet nélküli verziójához tartozó számot.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z   

Add össze a számokat, és az összeg számjegyeit ismét. Tedd ezt újra a kapott összeggel, és folytasd mindaddig, ameddig nem lesz 1-9 közé eső számod.

Ha például valakinek a neve Kis Ida, így kell számolnia:

2+9+1+9+4+1=26, 2+6=8, vagyis a névszám a nyolcas.

Hogyan hat a neved a szívügyeidre?

Keresd ki a kapott névszámod a listából!

1-es

Az egyes - mint az új kezdet száma - azt ígéri neked, hogy akárhányszor is kell csalódnod életedben a szerelemben, mindig tudsz majd újra hinni, és mindig újra át tudod adni magad az új szerelmeknek.

2-es

A kettes a kapcsolatok és a kommunikáció számaként nagyon szerencsés a szívügyeidre nézve, mivel azt feltételezi, hogy a párkapcsolataidban nem jelent majd akadályt megbeszélni a felmerülő kérdéseket.

3-as

Mivel a hármas a kreativitás száma, te és mindenkori párod sohasem unatkoztok együtt. Titeket nem veszélyeztet úgy az elszürkülés sötét démona, mint másokat: sohasem fogytok ki az előrevivő ötletekből.

4-es

A négyes számmal igazán szerencsés vagy, mert névszámod biztonságot és nyugalmat vonz a szerelmi életedbe. Várhatóan nem lesznek viharos veszekedések vagy nagy sérülések a párkapcsolataidban.

5-ös

Az ötös szám kalandos szerelmi életet jósol neked. Nagy valószínűség szerint sohasem lesznek unalmasak a szívügyeid. Izgalmas megismerkedések, jóképű és kreatív hódolók, színpompás szerelmek várnak.

6-os

Szívügyeid harmonikusnak ígérkeznek a névszámod szerint. Ez annyit jelent, hogy nagy megrázkódtatások nem érnek, vagy ha mégis, akkor mindig meg tudod beszélni magaddal a miérteket, és megnyugszol.

7-es

A hetes szám - mint a szellemi értékek száma - azt jósolja neked, hogy szerelmi életedben mindig az észérvek fognak diktálni. A józan döntések fontosak, de azért adj egy kis teret a szívednek is: halld meg, mit súg!

8-as

A nyolcas - mint a siker száma - pozitív képet vetít előre szerelmi téren. Egyrészt sikered van és lesz a férfiaknál, így az ismerkedéssel nem lesz gondod, ha teremtesz alkalmat, másrészt sikerül a nagy Őt is meglelned.

9-es

A kilences a nyugalom, a szeretet és harmónia előrevetítőjeként jót jósol neked a szívügyek terén. Noha érhetnek csalódások, minden okkal történik, és jutalmad egy mély érzelmekkel megáldott szerelem lesz.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük