Milyen betűkből áll a neved? Ezt vonzza az életedbe a szerelemben

Neved minden betűje energiával rendelkezik, ezáltal befolyásolja sorsod.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minthogy a számmisztika szerint minden betű valamely számnak feleltethető meg, minden betű is, ahogyan a számok, valamilyen energiával rendelkezik. Keresztneved betűiből kiszámolva a névszámodat, kiderítheted, hogy a te neved milyen energiákkal hat az életedre, azon belül is hogyan befolyásolja a szerelmi életed.

Nem kell mást tenned, mint kiszámolni a névszámod, majd a lenti listából kikeresni az ahhoz tartozó jóslatot. Névszámod kiszámolása nagyon egyszerű. Keresd ki a neved betűihez tartozó számokat a következő táblázatból. Ha kettős betű vagy ékezetes betű van a nevedben, akkor előbbi esetben szedd ketté azt, vagy utóbbi esetben keresd meg a betű ékezet nélküli verziójához tartozó számot.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z   

Add össze a számokat, és az összeg számjegyeit ismét. Tedd ezt újra a kapott összeggel, és folytasd mindaddig, ameddig nem lesz 1-9 közé eső számod.

Ha például valakinek a neve Kis Ida, így kell számolnia:

2+9+1+9+4+1=26, 2+6=8, vagyis a névszám a nyolcas.

Hogyan hat a neved a szívügyeidre?

Keresd ki a kapott névszámod a listából!

1-es

Az egyes - mint az új kezdet száma - azt ígéri neked, hogy akárhányszor is kell csalódnod életedben a szerelemben, mindig tudsz majd újra hinni, és mindig újra át tudod adni magad az új szerelmeknek.

2-es

A kettes a kapcsolatok és a kommunikáció számaként nagyon szerencsés a szívügyeidre nézve, mivel azt feltételezi, hogy a párkapcsolataidban nem jelent majd akadályt megbeszélni a felmerülő kérdéseket.

3-as

Mivel a hármas a kreativitás száma, te és mindenkori párod sohasem unatkoztok együtt. Titeket nem veszélyeztet úgy az elszürkülés sötét démona, mint másokat: sohasem fogytok ki az előrevivő ötletekből.

4-es

A négyes számmal igazán szerencsés vagy, mert névszámod biztonságot és nyugalmat vonz a szerelmi életedbe. Várhatóan nem lesznek viharos veszekedések vagy nagy sérülések a párkapcsolataidban.

5-ös

Az ötös szám kalandos szerelmi életet jósol neked. Nagy valószínűség szerint sohasem lesznek unalmasak a szívügyeid. Izgalmas megismerkedések, jóképű és kreatív hódolók, színpompás szerelmek várnak.

6-os

Szívügyeid harmonikusnak ígérkeznek a névszámod szerint. Ez annyit jelent, hogy nagy megrázkódtatások nem érnek, vagy ha mégis, akkor mindig meg tudod beszélni magaddal a miérteket, és megnyugszol.

7-es

A hetes szám - mint a szellemi értékek száma - azt jósolja neked, hogy szerelmi életedben mindig az észérvek fognak diktálni. A józan döntések fontosak, de azért adj egy kis teret a szívednek is: halld meg, mit súg!

8-as

A nyolcas - mint a siker száma - pozitív képet vetít előre szerelmi téren. Egyrészt sikered van és lesz a férfiaknál, így az ismerkedéssel nem lesz gondod, ha teremtesz alkalmat, másrészt sikerül a nagy Őt is meglelned.

9-es

A kilences a nyugalom, a szeretet és harmónia előrevetítőjeként jót jósol neked a szívügyek terén. Noha érhetnek csalódások, minden okkal történik, és jutalmad egy mély érzelmekkel megáldott szerelem lesz.

Ezt is szeretjük