Eszükben sincs fenyőt vásárolni: helyette zseniális karácsonyfát állítottak
A házaspár környezetbarát és igencsak stílusos módját választotta az ünneplésnek, amit bárki könnyűszerrel utánuk csinálhat.

karifa
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahány ház, annyi karácsonyi szokás, és, bár az emberek bombázása mindenféle karácsonyi reklámokkal és dekorációkkal már jóval december előtt elkezdődik, sokan nem esztelen költekezéssel teremtenek ünnepi hangulatot.

Emily Seilhamer és férje az egyediség és az újrahasznosítás szellemében nem kevesebb mint hat hónappal az ünnepek előtt megkezdték az előkészületeket, karácsonyfájuk alapjául ugyanis egy kidobásra ítélt reluxa, valamint barkácsáruházakból összegyűjtött, festés előtti színminták szolgáltak. Első körben felaggatták a falra a mintákat, hogy átláthatóbbá tegyék a színeket. Ezután darabjaira szedték a rolót, és egy házilag kreált tartószerkezetre, fenyőfa alakba rendezték előbb a reluxa-, majd a papírdarabokat. A csúcsdísz szintén reluxából készült. Az összeszerelés menetét pontról pontra dokumentálták, így, ha netán kedvet kapnál hozzá, te is utánuk csinálhatod!

Ezt is szeretjük