Néhány deszkából csináltak mutatós karácsonyfát - Ez nem hullatja a tűlevelét
Vintage hangulatú karácsonyfát alkothatsz néhány deszkából, vagy még egyszerűbben egy használaton kívüli raklapból.

cover 1308 deszkarácsonyfa
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan mondanak nemet a karácsonyfára, mert sem műanyagszemetet nem szeretnének termelni, sem kivágott fát állítani a nappaliba. Szerencsére sok mindenből készíthető mutatós karácsonyfapótlék.

A fel nem használt deszkák remekül átalakíthatóak úgy, hogy a lakás legeredetibb díszeivé váljanak: egy kis barkácsolás, díszítgetés, és kész is van az egyedi karácsonyfa.

Honnan szerezd be?

Barkácsboltokban néhány ezer forintos tétel, de használtan akár ingyen is kaphatsz, ha szépen kéred egy építkezésen, de lehet, hogy a fészerben is van néhány a szüleidnél.

A deszkákat fel kell darabolni, hogy különböző hosszúságúak legyenek, majd egyszerűen felszögelni egy lécre. Nem árthat előtte egy csiszolás, festés, és ha beltérre szánod, akkor pedig kezeld le kártevők elleni lakkal, különben beköltözhetnek a hívatlan vendégek a lakásba is. Ha nincs kedved szegecselni és fűrészelni, akkor egy raklapra is felfestheted a fenyőt.

Ha ezekkel megvagy, már csak díszíteni kell, amire elég egy fényfüzér is akár.

A képek forrása: Pinterest

A cikk az ajánló után folytatódik

Karácsonyi dekorációk egyszerűen

Ha belejöttél az alkotásba, ezek a dekorációk szuperegyszerűek, és végtelenül mutatósak: egy óra alatt elkészülsz velük! 

Ezt is szeretjük