Senki nem hiszi el a férfiről, hogy elmúlt 30 éves: úgy néz ki, mint egy tinédzser

Elsőre senki nem mondaná meg róla, hogy valójában egy 30 pluszos férfi.

tinédzser fiú
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Denis Vashurin iratai szerint 1987-ben született, mégis sokan 12-14 éves tinédzsernek nézik a férfit. Az Oroszországban élő különös kinézetű embert egy YouTube-videó tette ismertté.

Szó szerint felrobbantotta az internetet a vele készített interjú, több mint 8 millióan megnézték. Úgy tűnik, az emberek nem tudnak betelni azzal, mennyire fiatalos az egyébként 33 éves ember, aki maga is bevallotta, hogy ahányszor elmondja valódi korát, legtöbbször nem hisznek neki.

Tinédzser testben él a felnőtt férfi

Éppen ezért egy kicsi orosz faluban, Krasnoyarsk régiójában él, és nem is szándékozik elköltözni nagyobb városba. Itt mindenki ismeri őt, és számtalan lehetősége van vadászásra, horgászásra és a barátnőjével lenni, nincs szüksége másra.

Az felvételen Denis Vashurin elmondta, hogy a szülei már gyerekkorában észrevették, hogy különbözik hasonló korú társaitól. Mindig a legkisebb volt a csoportban, ami eleinte nem is igazán zavarta. Nagyon aktív gyerek volt, bármit meg tudott csinálni, amit a többiek, soha nem gúnyolták őt. 

Ahogy idősödött, a különbség közte és kortársai között egyre szembetűnőbb lett, és a tinédzseréveiben kívülről úgy tűnt, megszűnt tovább öregedni. Egyedi külseje ballagási fotóján mutatkozik meg leginkább.

- Nem volt egyszerű feldolgozni, amikor tudatosult bennem, hogy fizikailag nem fogok tovább változni. Azon gondolkoztam, hogyan lesz tovább, mi lesz az életemmel, fog-e nehézséget okozni - nyilatkozta.

Az aggodalmai és szokatlan megjelenése ellenére átlagos, normál ember életét éli. A férfi bevallotta, hogy időnként be kell bizonyítani valódi korát. Volt egy eset, amikor egy forgalmi rendőr vezetés közben félreállította, és meggyanúsította azzal, hogy hamis okmányokkal utazik. Miután sikerült bebizonyítania korát, a közúti ellenőr viccet csinált belőle, amit Denis Vashurin szerint teljesen indokolatlanul és bántóan tett.

A cikk az ajánló után folytatódik

Időnként még ismerősei is megkérdezik, hogy olyan fiatalnak érzi-e magát, mint ahogy kinéz. A férfi azt mondja, hogy a teste ugyanúgy öregszik, mint másoknak. A személyiségét pedig hűen tükrözi szerettei véleménye, barátnője és közeli barátai konkrétan igazi nagyapának hívják.

- Én egy unott, makacs, letargikus ember vagyok - magyarázza. Már négy éve van párkapcsolata, akivel régóta ismerik egymást, így a nőnek nem kellett sokat magyarázkodnia állapotáról.

Tisztában van azzal, hogy fiatalos külseje sokakat megdöbbent, de arra kér mindenkit, hogy ne a megjelenése alapján ítéljék meg.

- Senki nem élheti az életemet. Nem tudják, hogy mit tennének ebben a testben, a helyzetemben, milyen emberek lennének. Úgyhogy arra kérek mindenkit, hogy ne ítéljen meg.

Annak ellenére, hogy Danis Vashurin külön nem tért ki állapotának okaira, valószínűleg valamilyen genetikai rendellenesség állhat mögötte. Egyesek Fábry-szindrómára gyanakodnak, ami hasonló tünetekkel jelentkezhet.

Azt hinnéd, Photoshop műve, pedig tényleg így néznek ki – 7 ember, aki külseje miatt egy tündérmesébe is beleillene

Az alábbi emberek egy kicsit mások, mint a legtöbben, és pontosan ettől olyan csodásak. Megjelenésük megbabonázza a környezetüket, és olyan igéző képek is készültek róluk, melyek mindenkit rabul ejtenek. 

(Cikken belüli és ajánlóképek forrása: denvashurin125 / Instagram, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük