Harmadik van a dologban? Szakított barátnőjével a színész
Daniel Radcliffe és Rosie Coker útjai különváltak. Danielnek máris új barátnője van?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Most már biztos, hogy vége Daniel Radcliffe és Rosie Coker szerelmének. A szakítás váratlan volt, a környezetüknek úgy tűnt, minden rendben köztük.

Daniel Radcliffe

Ám egy harmadik feltűnése talán megmagyarázná a dolgokat: Danielt máris hírbe hozták egy másik lánnyal.

Úgy tűnt, minden rendben

Daniel és Rosie még a Harry Potter forgatásán talált egymásra, és tavaly kezdtek randizni. Azóta összeköltöztek, és Rosie még New Yorkba is követte Danielt, hogy addig se kelljen nélkülözniük egymást, amíg a fiú egy színpadi szerepen dolgozik.

A kapcsolatuk eddig idillinek látszott, és nemrégiben még maga Daniel is pozitívan nyilatkozott róla. Azt mondta, annak ellenére, hogy ő nem egy könnyű eset, Rosie tolerálja minden rossz tulajdonságát, sőt, még szereti is benne azokat a dolgokat, amiket ő saját magában nem.

Még azt is kijelentette egymáshoz való viszonyukról, hogy szerinte ez a szerelem. Gyengéden nyilatkozott a lányról - szavai alapján mindenki azt hitte, dúl köztük a szerelem, és még csak fel sem merült, hogy hullámvölgybe kerültek volna. Ennek ellenére mára Rosie édesapja is megerősítette, hogy a pár külön folytatja. Arról azonban nincs pontos információ, hogy miért és mikor történt a szakítás.

Új szerelem?

Bár látszólag nem volt különösebb nehézségük, az egykori Harry Potter viselkedése azért nem volt mindig makulátlan a kapcsolat alatt. Még augusztusban röppent fel a hír, hogy egy barna hajú, ismeretlen lánnyal látták őt, aki nem Rosie volt. Most viszont nem ő, hanem Daniel egyik filmjének szereplője, Erin Drake az, akivel hírbe hozták a színészt.

A feltételezés nem alaptalan, mivel a színésznő édesapja azt nyilatkozta, Danielt a lánya barátjaként ismerte meg. Ám az még mindig nem biztos, hogy az új szerelem miatt váltak el Daniel és Rosie útjai. Rosie próbálja feldolgozni a történteket, és nem nyilatkozik, ahogy szóvivője szerint Daniel szóvivője szerint sem kíván a magánéletéről beszélni.

Ezt is szeretjük