Ártatlan családi fotót lőtt az anya a nyaraláson: halálra rémült, amikor otthon megnézte a képet
A kép első ránézésre egy teljesen hétköznapi családi fotónak látszik, ám jobban megnézve feltűnik valami a háttérben.

GettyImages-1028278382
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ausztráliai Carrum Beachen nyaraló család tagjai valami egészen hajmeresztőt találtak az egyik tengerparton készült fotójukon. 

A kép első ránézésre egy teljesen hétköznapi családi fotónak látszik, ám jobban megnézve feltűnik valami a háttérben. 

Cápa a családi fotón

A SES Chelsea Unit ausztráliai sürgősségi szolgálat osztotta meg a Facebook-oldalán a nem mindennapi családi fotót a hozzá kapcsolódó történettel együtt.

A szolgálat egy nappal korábban közzétett egy bejegyzést, amelyben cápaészlelésről tudósítottak a Bonbeach és a Chelsea közötti partszakaszon. A SES Chelsea Unit nem sokkal később üzenetet kapott egy családtól, akik aznap Carrum Beach-en jártak. Az üzenetből kiderült, hogy az anya készített pár pillanatképet a családról, amíg a parton játsztottak a gyerekekkel. Később, amikor hazaértek, és részletesebben megvizsgálták a képeket, valami nagyon furcsa dolgot vettek észre a háttérben. 

A família a cápaészlelések fényében egyből arra gondolt, hogy egy, a közelükben úszkáló cápa uszonyát kaphatták véletlenül lencsevégre. A SES munkatársai több szakértőhöz is elküldték a képet, hogy kiderítsék, hogy valóban egy cápa látható-e rajta. A szakértői vélemények nem zárják ki ezt az eshetőséget. 

A szervezet a követőik segítségét kéri a fotó analizálásához, hátha valaki százszázalékos bizonyossággal meg tudja mondani, hogy mi látható a képen. Ti mit gondoltok?

Üldözőbe vette a víziló a hajót: levideózták a rémisztő hajszát

Veszélyes élményben volt része egy turistahajó utasainak a zambiai Livingstone-ban.

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük