Még soha senki sem láthatta így! Teljesen új oldaláról mutatkozik be ByeAlex
Az énekes most ByeAlex helyett Márta Alexként tevékenykedett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

ByeAlex számára az Eurovíziós Dalfesztivál hozta meg az országos ismertséget: a 2013-as versenyen tizedik helyen végzett Kedvesem című dalával.

Idén kiderült, hogy van egy zenekara is, ám most a muzsikálás mellett egy másik művészi oldalát is megmutatja: a 29 éves énekes írt egy regényt.

Ez most egészen más lesz

Aki követi ByeAlex munkásságát és Facebook-oldalát, tudhatja, hogy az énekes odavan az irodalomért, így talán nem meglepő számára, hogy most Alex maga is írt egy könyvet. A napokban számolt be a fejleményekről a regénnyel kapcsolatban a közösségi oldalon.

"Kicsit elcsúsztam a regényem leadásával, de hamarosan a kiadóhoz kerül a kézirat. Ennek a könyvnek semmi köze a ByeAlex produkcióhoz. Ezért, kérem azokat, akik engem, a ByeAlex alapján hinni vélnek valamilyennek, azt engedjék el, mert ez a regény nem lesz olyan. Ezt a regényt nem ByeAlex, hanem én, Márta Alex írom."

A könyv, amely az Özséb - Egy öngyilkos Miskolcon címet kapta, már előrendelhető az interneten. További érdekesség, hogy a borítót nem más, mint ByeAlex húga, művésznevén Amiizmus tervezte.

ByeAlex új tetoválása

ByeAlex nem mindennapi pillanatba engedett betekintést a rajongói számára: megmutatta, hogyan készült legújabb tetoválása. Nézd meg te is!

Miről szól?

Íme egy kis ízelítő: olvass el egy részletet a könyv leírásából.

"Szóval, Özséb egy nem átlagos panelproli, akinek mégis átlagosan kell élnie, amit egyébként marhára gyűlöl. Ki akar átlagosan élni? Különben is, a bejelentés - és ezzel a szóval is sokat találkozunk majd a regényben - nagyon felzaklatja őt. Ezért úgy dönt, úgy ébred, hogy megöli magát: véget vet földi életének.

Hogyan telik az utolsó napja? Önnek hogyan telne? Biztosan nem így, mint ahogyan neki… Különben is, hogy lehet valakinek ilyen hülye neve, hogy Özséb?"

Képek: Facebook

Ezt is szeretjük