Szellem volt? Halálra rémült a fiatal nő: így röpködtek a bútorok körülötte - Videó!

Minden irányba jöttek-mentek a bútorok a helyiségben.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Két különös videó került fel egyazon helyszínről az egyik videómegosztó portálra, amelyek, bár sajnos keveset tudni róluk, sokakat elgondolkodtatnak, hogy szellemek valóban létezhetnek.

Annyit lehet tudni, hogy a két videót egy hotelben csinálták, de semmi többet. Sem a készítés ideje, sem a hotel neve, sem a felvételeken látható személyek kiléte nem ismeretes. Ezek az információk azonban nem kizárt, hogy a jövőben napvilágra kerülnek.

Az egyik felvételen egy férfi, a másikon egy nő van, és mindkettőt biztonsági kamera vette fel. A másik közös, egyben félelmetes dolog a filmek kapcsán, hogy mindkettőben maguktól elmozdulnak, mi több, az egyikben röpködnek és felborulnak a bútorok.

A két rémisztő videó

Az első felvételen egy férfi fut keresztül egy helyiségen, amelyben másodpercek múlva megmozdul az egyik fotel.

A második videón egy gyanútlanul mobilozó nő látható, aki körül egyszer csak önálló életre kelnek a székek és asztalok. Megmozdulnak, és szabályosan röpködnek a szobában. A rémült nő menekülni próbál, de nem tud, mert a bútorok eltorlaszolják a kijáratot - végül elájul. Félelmetes! Kattints, és győződj meg róla magad is! Ez a Youtube-videó mindkét felvételt magában foglalja.

Hogy miért szaladt a férfi, és megsérült-e, vagy szenvedett-e más károsodást a második videón látható nő, arról semmit sem tudni. Mindenesetre a felvételek rémisztőek, és sokan úgy vélik, például kommentelők is, hogy nem manipuláltak a videók.

Neked mi a véleményed?

Álmok, melyekre azt hinnéd, rosszat jelentenek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

Ezt is szeretjük