Végig meztelen új klipjében az énekesnő

Botrányos videók

Rihanna legújabb klipjében, a Stay című számhoz tartozó videóban egyáltalán nem visel ruhát.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sztárok nem csak a zenéjükkel szeretik felhívni magukra a világ figyelmét. Amióta léteznek videoklipek, sokan választják ezt a módját a polgárpukkasztásnak.

Az utóbbi időben elszaporodtak a botrányos vagy provokatív felvételek. Most három ilyen klipet láthatsz a közelmúltból.

Rihanna és Mikky Ekko: Stay

A napokban mutatták be Rihanna és Mikky Ekko közös, Stay című számának hivatalos videóját. A dal az énekesnő új albumának, az Unapologeticnek a legújabb kislemeze.

Riri az egész klipben meztelen, de azért nem látszik fedetlen testének minden részlete, mert egy kád vízben ül. A tetoválásait azonban jól megfigyelheted.

Rihanna azt nyilatkozta: - A videó nagyon, nagyon egyszerű lett. Nagyjából betettek egy kádba, és végig ott maradtam.

Az énekesnő érzelmesnek, személyesnek és erőteljesnek nevezte a klipet.

A videó lassú, hangulatos képekből áll, és egy időre feltűnik a talpig felöltözött Mikky Ekko is, aki egy szobában dalol.

Christina Aguilera: Not Myself Tonight

Christina Aguilera néhány évvel ezelőtt hosszú szünetet tartott. Négy év után, 2010-ben azonban olyan botrányos klippel tért vissza, amilyet azelőtt nem láthattál tőle, pedig sosem voltak visszafogottak a videói. A Not Myself Tonightnak már a címéből is sejteni lehet, hogy itt Christina új, más oldalát ismerhetik meg a rajongók, és ez így is történik: az énekesnő hol szexi hálóruhában, hol latexcuccban vonaglik, de vannak képek, ahol alig van rajta valami textil.

Kihívóan táncol nőkkel és férfiakkal is, és a zárójelenetek egyikében a hálószobába is magával viszi a nézőket. A provokatív klip sikert aratott, de sokak szerint csak koppintás. Néhányan Madonna és Lady Gaga nevét emlegették.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Lady Gaga: Marry the Night

Bár Lady Gagától már mindenki megszokhatta a botrányos videókat, a Marry the Night mégis más, mint a többi. A bizarr klip az énekesnő múltját mutatja be, és majdnem negyedórás. Láthatod benne Gagát, amint meztelenül telefonál és zongorázik, vagy épp kékre festi a saját haját egy kádban ülve. Bár maga a dal csak a nyolcadik perc környékén kezdődik, mégsem fogsz unatkozni a videó első felében sem, a képekből összeálló kis történetnek köszönhetően. Ha tudsz angolul, még néhány poént is elkaphatsz.

Ezt is szeretjük