Ő a valódi Csizmás kandúr: a vörös cica megszólalásig hasonlít a Shrek macskájára
Mintha Csizmás, a kandúr szaladt volna le a vászonról.

shrek-macska-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mogorva zöld ogrét, 2001-ben ismerhette meg a világ, amikor is elindult a mesehősöktől hirtelen hemzsegni kezdő mocsarából, hogy Farquaad nagyúr számára kiszabadítsa Fiona királylányt. A második útja 2004-ben már apósához és anyósához vezetett, Túl az Óperencián birodalmába.

Erre a - talán még veszélyesebb - kalandra már nem csak felesége, Fiona és hű barátja, a Szamár, de a legendás bérgyilkos, Csizmás, a kandúr is elkísérték. A nem éppen a klasszikusnak számító tündérmese figurák pedig az egész világon nézők milliónak szívébe lopták be magukat.

Ő a valódi Csizmás, a kandúr?

A Don Juannak is beillő macsó macska kackiás kalapot, álarcot és magas szárú csizmát visel, párbajtőrével pedig, ha kell, bármilyen veszedelemtől megvédelmezi barátait. Nem véletlen, hogy a szabadidejében cicalány-szíveket buzgón tördelő Csizmás, a kandúrnak az eredeti verzióban Antonio Banderas kölcsönözte a hangját. Hősünknek azonban volt egy egészen speciális trükkje, mellyel fegyver nélkül tudott térde kényszeríteni gyakorlatilag bárkit. Ez a delejes, ikonikus cicatekintetet utánozza, Master Poe Poe, akinek már saját instagram oldala is van.

shrek-macska
Fotó: instagram/Master Poe Poe

A nem egészen egyéves vörös macsek kétségkívül már most a manipuláció mestere. Már ilyen fiatalon nem csupán az ikonikus nézést, de magát a pózt is képes utánozni. Biztosak vagyunk benne, hogy gazdájánál bármit képes elérni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Macskád van? Ez ismerős lesz!

Macska a zuhanyfüggönyön, macska a késeknél - elvetemült tekintettel -, macska a tortán. Igazán elvetemült macsekok következnek.

Ezt is szeretjük