Mérges arcú cica az internet új sztárja – Nem hinnéd, de valójában egy igazi kis angyal

A különleges macska tekintete akár nehéz sorsáról is árulkodhatna.

morcos-macska-borító
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akárhogy is nézzük, az internet jelentős hányadán uralkodnak a macskás tartalmak, hiszen csak nagyon kevesen tudnak ellenállni az egyik pillanatban flegma, majd édesen doromboló szőrmókoknak.

Már az sem okoz nagy meglepetést, ha mérges arcú cicáért kezdenek több ezren rajongani, hiszen Grumpy Cat óta tudjuk, hogy a morcos állatok is elképesztően édesek lehetnek. A híres macskának számos trónkövetelője akadt, és Giggles közülük a legújabb kedvence az internetnek.

Nehéz sorsa volt a mérges tekintetű cicának

Giggles élete nem indult könnyen, hiszen a Riggi Rescue nevű állatmenő szervezet az utcán talált rá. A macska különös tekintete először fel sem tűnt a megmentőinek, hiszen aggasztó egészségügyi állapota szúrt azonnal szemet. Nagyon sovány volt, a bundájában rengeteg kullancs fészkelt, és a nyaka tele volt harapásnyomokkal, amik más macskáktól származtak. Szerencsére a szervezet egyből állatorvoshoz vitte, ahol kezelték, majd oltásokat kapott, és ivartalanították. Így, ebben a már sokkal jobb állapotban került új gazdáihoz, akik azt is elárulták, miért néz folyton mérgesen.

(Képek forrása: gigglestheangrycat / Instagram)

Ezt is szeretjük