Magyar férfi lett az Év Természetfotósa: taroltak a hazai művészek a nemzetközi pályázaton

Három magyar fotós munkáját is díjazták a 2019-es Év Természetfotósa pályázaton.

fenykepezo

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kihirdették a Nature Photographer of The Year című fotópályázat idei eredményét. Az Év Természetfotósa 2019-ben egy magyar művész, Daróczi Csaba lett, és rajta kívül még két hazai név szerepel a legjobbak listáján. Az idén negyedik alkalommal megrendezett versenyre több mint 14 ezer nevezés érkezett a világ 73 különböző országából, közülük emelte ki a zsűri a magyar fotográfusokat. 

Daróczi Csaba győztes pályamunkája két ugró nyulat ábrázol. A NatureTalksnak elárulta, hogy a kép lakóhelye, a kiskunsági Bócsa közelében készült. A zsűri értékelése szerint a felvétel a remek kompozíció, a tökéletes időzítés, az élesség, a fények és a hangulat összhatása miatt lett az év legjobb természetfotója.

A nyulakat ábrázoló képen kívül Daróczi Csaba egy másik fotóját is díjazták, de rajta kívül helyet kapott még a nyertesek listáján Kaszás Norbert és Máté Bence neve is. Nézd meg a legjobb felvételeket!

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük