Csalásra figyelmeztet a Magyar Posta: az ilyen honlapok nem hozzájuk tartoznak

Hamis nyereményjátékkal akarják átverni az internetezőket a Magyar Posta nevében.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megtévesztő nyereményjátékot hirdettek internetes oldalakon ismeretlenek a Magyar Posta Zrt. nevében, a vállalat logóját felhasználva. A hamis tartalom szerint egy kérdőívet kell kitölteni, és azok, akik ezt megteszik, mobiltelefont nyerhetnek.

A posta közleményében felhívja a figyelmet, hogy jelenleg nincs olyan nyereményakciójuk, mellyel telefonkészüléket lehet nyerni. Honlapjukon kiemelték: a Posta Biztosító Zrt.-nek van ugyan termékvásárláshoz kötött nyereményjátéka, de ez az interneten csak a biztosítótársaság hivatalos honlapján érhető el.

A hivatalos nyereményakció böngészés közben felugró ablakként, honlapokba beépülő hirdetésként nem jelenik meg. A Magyar Posta Zrt. kéri, hogy mindenki fokozottan ügyeljen adatainak védelmére, és hagyja el azon weboldalakat, ahol nincs feltüntetve adatvédelmi tájékoztató és/vagy játékszabályzat.

Főkép: MTI/Máthé Zoltán.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük