Megindító vallomás! Nyíltan beszélt komoly súlyproblémáiról a fiatal énekesnő

Amber Riley, a Glee egyik üdvöskéje könnyek közt vallott az MTV-nek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A média és a divatvilág mai állása szerint könnyebben tudnak érvényesülni azok a lányok, akiken nincs egy grammnyi felesleg sem. Hogy ez helyes-e, vagy sem, arról számtalan vita folyt már.

Aki Hollywoodban akar karriert csinálni, annak még nehezebb a dolga túlsúlyosként. Erről vallott a Glee sztárja, Amber Riley az MTV This Is How I Made It című műsorában.

Nem vállalta a kövér lány szerepét

Amber Riley a Glee című sorozat révén vált ismertté. Az aranytorkú színésznő most nem szégyellt nyíltan beszélni a súlyáról, az előítéletekről és a nehézségekről. Az MTV műsorában így nyilatkozott:

- Hollywood egy nagyon kemény hely. Tényleg az. Ekkora mérettel, ráadásul feketeként nem sok szerep jut az embernek. Felajánlották, hogy játsszak el egy lányt, aki egész nap a sarokban ül, és eszik, vagy egy olyat, aki öngyilkosságot követ el azért, mert kövér. Sosem akartam olyan karaktert játszani, aki gyűlöli önmagát. Azt akartam, hogy tudják az emberek, nem csak ilyen szerepek járnak a magam fajta, normális lányoknak.

Amber meglátja a pozitív dolgokat, például azt, hogy ő egy egészséges ember, akit körülvesznek a barátai. Szerinte ez a kulcs az élethez, és mindenkinek a saját szabályai szerint kellene élnie, a saját döntéseit meghozni, és nem az általánosan elfogadott mintát követni.

Fotók! 5 telt nő, akikért megvesznek a férfiak

Nézegess képeket!

Elolvasom

Szünetet tart

Bár Amber nem érti, miért kell beskatulyázni valakit a külseje alapján, most mégis úgy döntött, hogy nem kér az előítéletekből. Egy kis időre abbahagyja a színészkedést, és az iskolára koncentrál.

- Elmentem egy meghallgatásra, ahol azt mondták, le kell adnom néhány kilót. Nem értettem, miért nem tudnak úgy elfogadni, ahogy vagyok. Az elutasítás elkezdte kikoptatni az önbecsülésemet. Nem fogok alkalmazkodni, sanyargatni magam, vagy valami őrültséget tenni azért, hogy leadjam a túlsúlyomat. A szüleim azt nevelték belém, hogy mindig tartsam szem előtt, hogy gyönyörű és csodálatos vagyok, és tudjam, ki vagyok - mesélte.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

A lány minden rossz élmény ellenére próbál pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, az élethez. Nem adja fel önmagát azért, hogy átlagos lehessen, és vállalja a külsejét akkor is, ha az nem felel meg a sztárvilág mai elvárásainak.

Ezt is szeretjük