Milyen pózban alszol? Rejtett dolgokat árul el a személyiségedről!
Alvás közben a tested nincs kontroll alatt, vagyis szabadon mozog. Ez pedig sokat elárul a jellemedről!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az alvás közben felvett pozíciód sokkal többet elárul rólad, mint a tudatalattidból fakadó álmok. Mivel alvás közben a tested nincs kontroll alatt, a mozdulataid és a testbeszéded különösen sokat mondanak a személyiségedről.

Gondold át, milyen pozícióban alszol leggyakrabban, aztán nézd meg az elemzésünket!

Ha hanyatt fekszel

Ha egy macska a hátára fekszik, azzal azt jelzi a gazdájának, hogy feltétel nélkül megbízik benne, és az őt körülvevő környezet sem félelmetes számára. Valami ilyesmit jelent az is, ha te magad hanyatt fekve alszol. Képes vagy arra, amire sokan nem: el tudod engedi a problémákat, nem próbálsz mindenáron megoldást keresni rájuk.

Egyszerűen nem görcsölsz, hogy mit hoz a jövő, mert jól tudod, hogy úgyis lesz valahogy. A mottód az, hogy eddig egy repülő sem maradt a levegőben.

Szabad lélek vagy, aki nem tart attól, mit hoz a holnap, sőt, állsz elébe az újabb kihívásoknak, méghozzá anélkül, hogy egy picit is tartanál a következményektől. Sokan irigylik laza hozzáállásodat.

Összegömbölyödve

Az úgynevezett embriópóz szégyellőségre, félénkségre utal. Azért gubózol be és húzod közel magadhoz a végtagjaidat, mert tudat alatt így próbálod magad megvédeni a mindennapi problémáktól. Tulajdonképpen olyan vagy, mint a sün, próbálsz bezárkózni, nehogy valaki bántani tudjon.

Konfliktuskerülő ember vagy, tartasz a nyílt konfrontációtól, ugyanakkor egy átlagos stresszhelyzetet is nehezen kezelsz. Sokáig rágódsz olyan dolgokon is, amelyeken a legtöbb ember hamar továbblép, de amennyire frusztráló ez a tulajdonság, annyira hasznos is, mert ezáltal több szemszögből is tudod elemezni az adott helyzetet. Ez a későbbiekben hasznodra válhat.

Kinyújtott végtagok

Teljesen mindegy, milyen pózt veszel fel alvás közben, a lehető leghosszabbra kinyújtott végtagok azt jelentik, hogy magabiztos ember vagy, aki szereti a határait feszegetni.

Élsz minden szembejövő lehetőséggel, és ha valamibe belekezdesz, azt biztosan végig is csinálod. Szeretsz győzni, így attól sem riadsz vissza, hogy nagyot álmodj, mert úgy gondolod, a tudásoddal és az ambícióddal biztosan eléred, amit kitűztél magad elé. Hajlamos vagy hajszolni a sikert, akkor is, ha ehhez másokon kell keresztülgázolnod, mert csak a cél lebeg a szemed előtt. Ezen a hozzáálláson talán nem ártana picit változtatni.

Depresszió a pubertás alatt

Tinédzsernek lenni nem könnyű, de túl lehet élni, több milliárd ember ennek a tanúja. Ha a hangulatváltozásokat könnyen tudod kezelni, az életed is leegyszerűsödik.

Hason fekvés

Ha csak úgy érzed magad kényelmesen, hogy közben a hasadra fekszel, akkor valószínűleg olyan ember vagy, akinek nagyon fontos mások véleménye, és úgy érzed, hogy ebben a helyzetben körülötted forog a világ. Szeretsz a társaság középpontjában lenni, fontos számodra, hogy hírneved legyen a barátaid között. Bár jól alakítod, hogy magabiztos vagy, valójában nem biztos, hogy így is van.

Amennyiben hason fekvés közben a párnádat is öleled, azzal azt próbálod meg a világ tudtára adni, hogy vágysz mások szeretetére és elfogadására. Szükséged van arra, hogy a támaszod legyen valaki, akiben teljesen megbízhatsz. A párna ölelése egyébként azt is üzeni egyúttal, hogy kapaszkodókat keresel az életben, félsz az újdonságtól.

Ezt is szeretjük