Neked mi a legrosszabb tulajdonságod a horoszkópod szerint?

Nem biztos, hogy a pasi elviseli majd

Te tisztában vagy a hibáiddal?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az, hogy milyen csillagjegyben születtél, sokat elárul rólad, többek közt azt is, mik a hibáid.

Ha szeretnéd tudatosan kiküszöbölni őket, és ezzel megtartani a pasit, először nézd meg, neked melyek a legrosszabb tulajdonságaid!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Vannak konkrét céljaid az életben, de sokszor nincs meg benned a kellő kitartás a megvalósításukhoz, és hajlamos vagy az utolsó pillanatban feladni. Ennek következtében gyakran belekapsz mindenbe, de ugyanúgy egy helyben toporogsz. Ne hátrálj meg az első akadálynál!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Szereted halogatni a dolgokat, és mindent az utolsó pillanatra hagyni - ekkor pedig teljes súlyával zúdul rád a sok tennivaló, amitől úgy érzed, hogy minden összeesküdött ellened. Próbálj rendszert vinni az életedbe, és ne halaszd mindig másnapra az adott napi tennivalókat!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Nem szívesen öntöd szavakba a vágyaidat, és ritkán mondod ki egyenesen, amit gondolsz. Ez ahhoz vezet, hogy vagy benned csalódnak, vagy te nem kapod meg azt, amit akarsz, és sértve érzed magad. Légy egy kicsit lényegretörőbb, és ne játszd meg magad!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Szeszélyes típus vagy, gyakran vannak hangulatingadozásaid, amivel könnyen az őrületbe kergetheted a környezetedet. Gyakorolj egy kis önismeretet, nézz magadba, és próbáld megfejteni, mi tenne téged kiegyensúlyozottabbá.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Saját bizonytalanságodat sokszor azzal leplezed, hogy másokat támadsz, durva dolgokat mondasz, illetve könnyen megbántod a szeretteidet. Próbálj egy kicsit kevesebbet gondolni magadra, valamint finomabban bánni a téged körülvevőkkel.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Lakozik benned egyfajta túlzott tisztaságmánia, amihez az új dolgoktól való félelem is társul, és ezt másokra is előszeretettel ráerőlteted. Légy egy kicsit nyitottabb, engedd el magad gyakrabban! Lazulj el, és ne félj a változástól, mert sok jót hozhat az életedbe. 

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Megfontolt vagy, ami alaphelyzetben nem baj, de ezt gyakran túlzásba viszed, ami hosszú távon azt eredményezheti, hogy elmegy melletted az élet. Hajlamos vagy megígérni dolgokat, majd visszakozni, és ezzel megbántani másokat. Csak olyat ígérj, amit be is tartasz!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Nagyravágyó vagy, pontosan tudod, hogy mit akarsz, és ennek elérése érdekében bármit megtennél, még akkor is, ha az másnak kárt okoz. Ne legyél önző, és figyelj rá oda, hogy a célodhoz vezető úton minél kevesebb társadon gázolj át.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nem bírod a monotonitást, és folyton helyezkedsz. Nehezen követhető személyiség vagy: egyik pillanatban borúsan látod az életedet, a következőben pedig kicsattansz a lelkesedéstől és a tettvágytól. Nyugodj le egy kicsit, és gondold végig, éppen miért változtatod a hangulatodat.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bár szereted, ha igazad van, szinte mindenbe belenyugszol, ezért előfordul, hogy mártírszerepben tetszelegsz, néha tudatosan is. Ne legyél motiválatlan, és keress kiutat a szorult helyzetekből! Ne erőltesd rá másokra az igazadat, de állj ki magadért, ha a helyzet megkívánja.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Részletekbe menően pontos kép él a fejedben arról, hogy mit szeretnél az élettől, és ha a valóság ettől eltér, elvesztheted az irányítást a dolgok felett. Ne akarj mindent beszabályozni, és hagyd, hogy a maguk útján menjenek a dolgok: így kevesebb csalódás ér majd.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Hirtelen haragú vagy, és előszeretettel osztasz ki másokat. Nehezen tudod elképzelni, hogy nem a te véleményed az egyetlen helytálló álláspont, és ezt tudatod is a környezeteddel. Légy egy kicsit belátóbb, és fogadd el, hogy nem mindig neked van igazad.

Ezt is szeretjük