Mit gondolnak a részeg lányokról a fiúk? Megkérdeztük!
Gondoltál már arra, vajon a fiúk milyen szemmel néznek egy buliban a becsiccsentett lányokra?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokaknál az alkohol ma már a buli elengedhetetlen kelléke, és csak ritkán tartják a mértéket, nemtől függetlenül. De vajon milyen pasiszemmel egy részeg lány?

Megkérdeztünk három srácot arról, hogy mit vált ki belőlük, ha ittas lányt látnak egy partin. Íme Máté - 21 -, Ádám - 18 - és Tamás - 19 - véleménye.

- Mi az első benyomásod, ha részeg lányt látsz a buliban? 

- Több típusa van a részeg lányoknak, úgyhogy mindig más. Szerintem az nem olyan gáz, ha csak becsiccsent egy lány, mindenki kiengedheti néha a gőzt. Az viszont már nem tetszik, ha üvöltöző lánycsorda jön velem szembe, ezt inkább kínosnak tartom, még ha ők azt is hiszik, hogy jó fejek - mondja Máté.

Hasonló véleményen van Ádám is:
- Mivel velem is előfordul alkalmanként, hogy egy kicsit több pia csúszik le a kelleténél, álszent lennék, ha azt mondanám, hogy a lányoknál ennek másként kéne lennie. A baj szerintem akkor van, ha önkívületig issza magát egy csaj, vagy rendszeresen az alkoholhoz nyúl hétvégén.

- Én maximálisan azt az álláspontot képviselem, hogy alkohol nélkül is jól lehet érezni magunkat. Ezzel szerencsére a barátaim is így vannak, és nálam nem jöhet szóba egy olyan lány, aki csak a kellő szeszmennyiség után tud felengedni. Néha belefér egy pohár bor vagy nyáron egy kis gyümölcsös sör, de nálam a tömény nem játszik, és nem kezdek olyan lánnyal, aki egymás után issza a feleseket - mondja Tamás.

- Odamennél valakihez, ha nagyon tetszik, de láthatóan nem józan?

- Én biztosan nem - válaszol Tamás. - Egyrészt nem bírom a piaszagot, másrészt nem hiszem, hogy érdemben tudnék beszélgetni egy részeg lánnyal, aki lehet, hogy másnap már nem is emlékszik az egészre. Egyébként sem szeretek szórakozóhelyeken ismerkedni, de ha mégis megteszem, akkor inkább a visszafogottabb csajokhoz megyek oda.

- Az attól függ, mit szeretnék a lánytól - mondja Ádám. - Szerintem nem nagyon lehet alapja egy komoly kapcsolatnak az olyan első találkozás, ahol az egyik vagy mindkét fél be van rúgva. Ha valami könnyedebbet keresek, akkor igen, leszólítom a lányt ittasan is, ha tetszik, de csak akkor, ha nem ájulásig itta magát.

Máté így gondolja:
- Odamennék, de csak akkor, ha nagyon tetszik, és nem hiszem, hogy komolyan venném a dolgot. Buli van, ő is jól érzi magát, én is, de kevés az esélye, hogy a későbbiekben is legyen köztünk valami.

- Szerinted kevésbé rossz, ha egy fiú issza le magát, mint ha egy lány teszi?

- Nem arról van szó, hogy kevésbé rossz, csak más - vélekedik Ádám. - Mi, fiúk egyébként is szeretünk hangoskodni, szívatni egymást, míg a lányokban sokkal vonzóbb, ha kevésbé harsányak, a pia pedig néha kihozza belőlük a fiús énjüket.

- Szerintem nem kevésbé rossz, csak a lányoktól valahogy nem annyira megszokott, ezért még mindig több ellenérzést vált ki - szól hozzá Máté.

- Nem, szerintem mindkettő ugyanolyan súlyú - mondja Tamás. - Én az egészséges életmód híve vagyok, amiben nincs helye az alkoholnak, és a viselkedésre tett negatív hatásai mellett a szervezetre is ugyanúgy hat mindkét nemnél.

Ezt is szeretjük