1 perces gyorsteszt: válassz egy formát, megmondja, milyen személyiség vagy

Kör, négyzet, háromszög, téglalap vagy hullámvonal?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az önállóan elvégezhető személyiségtesztek nagy előnye, hogy általuk úgy láthatod önmagad, hogy nem befolyásol a mellőzhetetlen tudatosság, hanem attól mentesen, válaszod, döntésed, választásod alapján kapsz a személyiségedről egy sokkal tisztább és semlegesebb képet. Következő egyperces tesztünk is erre nyújt lehetőséget.

Válaszd ki a képen látható formák közül azt, amelyik elsőre a legszimpatikusabb. Választásod a személyiségedről árulkodik. Fontos, hogy ne gondolkodj, hanem dönts gyorsan.

Melyiket választottad?

Olvasd el a személyiségedről szóló elemzést a választásod alapján!

Kör: nagyon pozitív, közkedvelt ember lehetsz. Barátságos, mosolygós és nyugodt természetű. Kommunikációs képességeid igen jók, szívesen és sokat beszélgetsz. Figyelsz másokra, és átérzed érzéseiket. Lételemed a harmónia, és fontos lehet számodra, hogy mások ne ítéljenek el a döntéseidért.

Négyzet: gyakorlatias ember lehetsz, akinek fontos a rendszeresség, a rend, a tervezés, és aki szerint a szabályokra mindig szükség van. Tudásszomjad olthatatlan, ami a döntéshozatalaidban olyan szempontból hátráltathat, hogy mindig attól tarthatsz, egy lényeges információ hiányában rosszul határozol.

Háromszög: született vezető lehetsz. Magabiztos,  szorgalmas, versengő szellemű és határozott. Fontos számodra, hogy figyeljenek rád. Az élet dolgai közül is a komolyabbak érdekelnek, mint például a politika. Stílusos vagy, a minőség számodra igen fontos lehet. Megjelenésedre mindig adsz.

Téglalap: nyüzsgő személyiség lehetsz, fő lelki táplálékod a kaland, egy kis izgalommal fűszerezve. Imádsz új dolgokat kipróbálni. Bátorságod nem ismer határokat. Szükséged van a változatosságra az élet minden területén. Néha kissé szétszórt lehetsz, mert sok minden érdekel, és hajlamos lehetsz a késésre.

Hullámvonal: kreatív, alkotó ember lehetsz. Ami a döntéseidet illeti, nem a minták szerint haladsz, hanem saját megérzéseidre hagyatkozva. Nálad az A-t nem a B és a C követi, hanem az M és az X. Jellemezhetnek a nagy érzelmek, a drámaiság, kisugárzásod egyedi és feltűnő. Lehet benned művészi hajlam.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük