Megtalálod a különbségeket a képen? Tornáztasd meg játékos módon a szemed

Játékos módon tornásztathatod meg a szemed és az agyad ezekkel a képekkel.

különbség-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A különböző szellemi játékok már régóta nagyon népszerűek, hiszen nemcsak remek időtöltést és szórakozást jelentenek, de közben még az agyat is felfrissítik, és úgy késztetik gondolkodásra, hogy azt észre sem vesszük.

Számos fajtája létezhet az ilyen játékoknak a keresztrejtvényektől kezdve a különböző kvízjátékokig, de a képes feladványok is nagyon kedveltek, ahol a különbségeket vagy elrejtett tárgyakat kell megtalálni.

Agytorna képes játékokkal

Bár nem tűnnek nehéznek ezek a feladatok, mégis remekül megtornáztatják az agyat, és kicsit kiszakítják az embert a mindennapok monotonitásából. Ezek nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is izgalmas perceket okozhatnak, és nagyon szórakoztatóak lehetnek. Próbáld meg megoldani a feladatokat, a megoldást pedig az utána lévő képen találod.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: BrightSide)

Ezt is szeretjük