Ez a férfi olyasmit is észrevesz az égen, ami másnak fel sem tűnne: zseniálisak a képei

A tehetséges művész zseniális képeket készít a felhőkről, szinte életre kelti őket rajzaival.

felhő nyitó
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vorja Sánchez, Barcelonában élő művész a megszokottól teljesen eltérően látja a felhőket, és mesébe illő világába ötletes rajzai segítségével kalauzolja az embereket.

Élettel tölti meg az égen lebegő vagy épp alászálló természeti képződményeket, az általa megalkotott figurák egyszerre aranyosak, de kicsit hátborzongatóak is.

Ábrák a felhőkben

- Minden munkám másból fakad, egy élményt, egy ingert mutatnak, de ezek mindig szorosan kötődnek a környezethez - mondta a férfi a BoredPanda oldalán. - Mindig foglalkoztam a művészettel, de szakmailag sokáig nem köteleződtem el mellette. Az igazat megvallva mindenféle munkám volt, mielőtt teljes állásban a művészetnek szenteltem volna az életemet. 

Vorja Sánchez időnként a munkafolyamatokba is bepillantást enged közösségi oldalán, ahogy egy fotóból egyszer csak megszületik a műalkotása. Legújabb felhőkreációi is nagy sikert arattak követői körében, érdemes megismerkedni a különleges, hatalmas "lényekkel".

(Cikken belüli és ajánlóképek forrása: vorjailustracion / Instagram, Vorja Ilustración / Facebook, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük